PRAVIDLA AUKCE

Aukce trvá od 26. 3. 2019 08:00 hod. do 27. 3. 2019 do 12:00 hod. Příslušný vydražený artefakt získá ten jeden kupující, který za něj nabídl v aukci nejvyšší cenu.

Podat svoji závaznou cenovou nabídku (cenu, jakou jste ochotni za artefakt zaplatit) můžete pomocí SMS zprávy.

Zašlete SMS ve tvaru KOSILE1mezeraCASTKA nebo KOSILE2mezeraCASTKA na tel. 900 11 03.

*Částkou se rozumí částka, kterou chcete za příslušný artefakt nabídnout. Např. pro zadání nabídky 1500 Kč za artefakt zašlete SMS ve tvaru: KOSILE1 1500

Aktuální nejvyšší nabídky můžete sledovat ZDE.

Cena jedné SMS zprávy je 3 Kč vč. DPH. Provozuje CZECH NEWS CENTER a.s.

Infolinka 296 363 199, po-pá 8-16 hod., mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz

Částka, kterou je možné za artefakt v aukci nabídnout, musí být uvedena ve tvaru bez desetinných míst, tedy zaokrouhlena na celé koruny. V případě, že by byla učiněna nabídka s rozlišením na haléře, bude takto nabídnutá částka zaokrouhlena směrem dolů na celé koruny a takto bude brána v rámci aukce v potaz. Minimální částka, kterou je možné za artefakt nabídnout činí 1,- Kč. Minimální příhoz (tj. rozdíl mezi aktuálně nejvyšší podanou nabídkou a novou nabídkou) činí 100 Kč, maximální příhoz činí 5000 Kč. Vyvolávací cena každého z artefaktů je 1,- Kč.

V případě, že je zaslaná nabídka stejná nebo nižší než aktuálně nejvyšší nabídnutá částka, bude účastník aukce informován pomocí SMS zprávy. V případě, že je zaslaná částka aktuálně nejvyšší nabídnutá, bude účastník aukce informován pomocí SMS zprávy. V případě, že bude nejvyšší nabídka překonána, bude její zasilatel informován pomocí SMS. Organizátor nebude nad rámec informace uvedené v těchto SMS zprávách informovat účastníky aukce o odmítnutí jejich nabídky.

V případě shodné výše nabídky je rozhodující ta nabídka, která byla učiněna (tj. byla doručena) dříve.

Pokud kupující vydražený artefakt neuhradí do 14 dnů po skončení aukce, je z aukce diskvalifikován a právo koupit vydražený artefakt přechází na účastníka aukce s druhou nejvyšší nabídkou v aukci vztahující se k tomuto artefaktu. Vydražený artefakt si lze vyzvednout v redakci deníku Blesk na adrese Komunardů 42, 170 00 Praha 7 (sídlo společnosti CZECH NEWS CENTER a.s.) nebo bude po vzájemné dohodě kupujícího a Organizátora zaslán do 14 dní poštou.

Organizátorem a technickým provozovatelem aukce je společnost CZECH NEWS CENTER a.s. Aukce se mohou zúčastnit právnické osoby a fyzické osoby způsobilé k výše uvedeným právním jednáním spojeným s aukcí a účastí na ni. Organizátor neodpovídá za nedoručení SMS do systému pro příjem SMS zpráv. Účastí na aukci projevuje každý účastník aukce souhlas s těmito podmínkami aukce. V případě potřeby si organizátor vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu aukce. Aukce je pořádána v souladu s ustanovením § 1772 občanského zákoníku. Organizátor aukce si vyhrazuje právo kdykoliv před i během trvání aukce změnit anebo upravit tato pravidla a podmínky aukce, stejně jako právo aukci zkrátit, odložit, přerušit anebo úplně zrušit, a to i bez uvedení důvodu a poskytnutí náhrady. Účastník aukce nemá právo na náhradu nákladů spojených s účastí na aukci. Z aukce jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. a jejich rodinní příslušníci.

Účastník aukce bere na vědomí, že společnost CZECH NEWS CENTER a.s. bude zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka aukce v rozsahu: jméno, příjmení, telefonní číslo, adresa (případně jiné, účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje) učiněné nabídky (příhozy), v případě úspěšného dražitele dále údaj o uhrazení ceny artefaktu a o jeho převzetí. Více o zpracování osobních údajů ZDE.  

 

Fotogalerie
32 fotografií