Poprvé v životě si koupila tištěný Blesk a hned přišel úspěch! V Denní hře získala Andrea Kupčíková (27) ze Zábřehu 10 tisíc. „Dosud jsem nikdy v životě žádné peníze nevyhrála,“ prozradila Blesku slečna Andrea a dodala: „Takže když jste mi volali, bylo to velké překvapení. Ani jsem nevěděla, co na to říct.“

Z radosti utekla z lekce zumby

Dobrá zpráva ji zastihla ve chvíli, kdy byla ve fitcentru a cvičila zumbu. „Byla jsem v takovém příjemném šoku, že jsem ani radostí nedocvičila a běžela jsem domů, abych se pochlubila příteli a mamince,“ řekla šťastná výherkyně.

Byl to impuls, jinak čtu zprávy na webu...

Andrea Kupčíková prozradila, že je sice pravidelnou čtenářkou Blesku, ale pouze v jeho elektronické podobě na internetu. „V neděli jsem šla poprvé do obchodu a koupila si tištěný Nedělní Blesk,“ prozradila povoláním zdravotní sestřička s tím, že noviny v obchodě nijak nepřebírala. „Prostě to byl impuls. Šla jsem do prvního obchodu a tam vzala první výtisk, co byl nahoře,“ řekla.

Za výhru romantika

Vyhrané peníze hodlá Andrea použít na romantický pobyt ve wellness centru. „Dopřejeme si s přítelem romantický prodloužený víkend, nejspíš v Orlických horách,“ prozradila Andrea. Slečna Blesku také prozradila, že je zasnoubená a příští rok v létě by se měla vdávat. „Takže jak jsem nikdy nehrála, teď budu určitě hrát dál. Nějaká koruna na svatbu by se taky hodila,“ dodala s úsměvem.