Herní simulátory, které vás přikovají na okruh Formule 1, ale i obří stage esportové události roku. To všechno je For Games. Tráví vaše děti čas na YouTube nebo Twitchi a sledují známé influencery nebo ty nejlepší týmy v Counter-Strikeu či Fifě? Na PVA v Letňanech tohle všechno můžete zažít na vlastní kůži. 

Herní veletrh For Games nabízí neopakovatelnou atmosféru pro všechny fanoušky gamingu nebo virtuální reality. Nabízí zážitek pro vaše děti nebo vnoučata, na který budou vzpomínat roky. 

Vedle nejnovějších herních technologií se můžou přiblížit jednomu z nejrychleji rostoucích odvětví zábavního průmyslu. Esport, to je finále Sazka eLEAGUE.

CNC jako promotér turnaje připravuje oproti loňsku řadu novinek. „Chystáme větší stage, která bude páteří celého veletrhu For Games. Chystáme i bohatý doprovodný program. Vyladili jsme zahajovací ceremoniál, součástí bude i módní přehlídka s merchem jednotlivých týmů a fanoušci se budou moci potkat s řadou oblíbených influencerů. V čele se Xnapym, který provede zápasy v Counter-Striku,” přibližuje autor projektu a Head of Esports CNC Filip Štěrba.

Na své si přijdou i ti, kteří preferují gaming. Je tu řada stánku s herními relikviemi a nejen jimi. Dokáže někdo pozvednout legendární Thorovo kladivo? Těšíme se na vás!

Fotogalerie
4 fotografie