Bodycount vás postaví do role žoldáka, kterého organizace Network vysílá do Afriky a Asie na ty nejnebezpečnější mise. Příběh ale hraje ve hře druhé housle, tím hlavním je samotná akce, která je natolik intenzivní, že při hraní zapomenete na vše ostatní. Pokud ale od hry očekáváte náročnější zábavu, budete zklamáni. Celá cesta hrou je totiž lemovaná vystřelenými nábojnicemi.

Vybavení: Zbrojní arzenál i speciální schopnosti

Ve vašem zbrojním arzenálu najdete pistole (i s tlumičem), brokovnice i kulomety hned v několika variacích. Během hry můžete nést pouze dva kousky, takže budete muset zvolit vždy tu nejvhodnější zbraň na útočící nepřátele. K jejich likvidaci vám ale dopomohou i speciální schopnosti, které v průběhu hry získáte. Adrenalin vás učiní na chvíli nesmrtelnými, leteckým útokem zase zničíte velká zařízení i větší počet nepřátel. Po zásahu explodující kulkou i ten nejsilnější nepřítel padne k zemi a jako ofensiva je užitečná i tlaková vlna. Ke speciálním schopnostem je zapotřebí nejdříve naplnit ukazatel. Poslouží k tomu intel, který získáte z padlých nepřátel.

Fotogalerie
6 fotografií

Interaktivní prostředí v průměrné grafice

Velkým plusem Bodycount je jeho značně interaktivní prostředí. Zničit, rozbít, rozstřílet nebo vyhodit do vzduchu se dá téměř všechno. Grafika přitom není ošklivá, ale je vidět, že textury nejsou ostré. Na dnešní poměry tedy jde spíše o průměr. Pokud by vám krátká šestihodinová kampaň nestačila, je zde online multiplayer až pro dvanácthráčů. Hrát můžete všichni proti všem, v týmech nebo kooperaci!  Bodycount není titulem pro ty, kteří chtějí při hraní přemýšlet. Jde o ryzí střílečku, u níž nejde o nic jiného, než pořádnou porci akce. A akce a akce a…

Hodnocení Blesk.cz: 6/10

Plusy:

Ryzí akce

Arzenál moderních zbraní

Zničitelné prostředí

Online multiplayer

 

Mínusy:

Krátká kampaň

Průměrná grafika

Nic víc než akci nedostanete

 

Datum vydání: 2. září 2011

Platformy: Xbox 360, PlayStation 3

Cena: 1199 Kč

Distributor: ConQuest

Jazyk: AJ