Prý by se ale měly objevit na podzim hned dvě verze. Uvádí to většinou velmi dobře informovaný analytik Ming-Chi Kuo, jehož informace zveřejnil Apple Insider. Běžné Apple Watch by se měly dočkat mírného upgradu. Na pohled se nic nezmění, zrychlí se ale procesor a vylepší vodotěsnost. Druhá verze označovaná jako Apple Watch 2 pak také zachová design, ale přidá vestavěnou GPS a barometr pro lepší měření polohy a například měření nastoupaných pater. GPS si vynutí silnější akumulátor, ale velikost hodinek by se neměla měnit.

Kou nepředpokládá velké změny designu ani příští rok, kdy by mohla přijít podpora LTE. Ostatně WatchOS dostal nouzové odeslání polohy, které zatím spoléhá na blízký telefon. Běžci jen s hodinkami na ruce jej tak zatím nemohou využít. Větší změny s více senzory nastanou snad až v roce 2018, kdy by už mohly hodinky Apple Watch vyžadovat schválení federálním úřadem pro kontrolu léčiv. Budou totiž využitelné i jako vážně míněný prostředek ve zdravotnictví.

Tomu, že aktualizované hodinky budou vypadat stejně, napovídá i naprosté minimum úniků. Dnes už víme téměř s jistotou, jak bude vypadat podzimní iPhone, ale o hodinkách je ticho po pěšině. Pokud se tvar zásadně nezmění, nebudou tajné fotky zobrazující stejný známý produkt stát za zveřejnění.

Fotogalerie
4 fotografie