Rekordním obdobím tak zůstává poslední čtvrtletí minulého roku, kdy si Netflix připsal 8,4 milionu předplatitelů. I přes menší propad jsou aktuální čísla pro službu úspěchem. Z USA pochází 1,96 milionu nových uživatelů, zbylých 5,44 je z ostatních částí světa. Firma se snaží neustále expandovat a zaměřovat se na originální obsah, což se očividně vyplácí.

TIP: Netflix má vlastní font. Díky němu ušetří miliony dolarů ročně

V letošním roce plánuje utratit až 8 miliard dolarů za původní tvorbu, která se ale nezaměřuje pouze na angličtinu. V minulém roce například zaujala německá série Dark či španělská Money Heist, která se stala nejsledovanějším neanglickým seriálem na Netflixu vůbec.

TIP: 16 míst, kde můžete legálně sledovat filmy na internetu

Seriály ale nejsou to jediné, na co se služba zaměřuje. Překvapivé bylo uvedení filmů Cloverfield Paradox a Annihilation. První zmiňovaný totiž zamířil hned na internet, druhý se do kin podíval pouze ve vybraných státech a ve zbytku světa byl dostupný rovnou online. Služba je dostupná i v Česku, většina obsahu je ale anglicky s anglickými titulky, těch českých je zde minimum, seznam se ale stále rozšiřuje.