Když Britka Anne-Marie Sim poznala svého nastávajícího Briana Fraina, byla to velká láska. Šťastná žena se okamžitě zamilovala a po dvouměsíční známosti do toho s Brianem skočila po hlavě. Neuvědomila si, že po tak krátké době svého partnera ještě nemůže pořádně znát a také na to krutě doplatila.

Jedna žena mu nestačila

Anne-Marie se za Briana provdala v roce 1999. Romanci s ním popsala jako „vtahující“. Britka si myslela si, že ji miluje. Jenže vztah po dvou měsících vyhasl a nadobro skončil. Anne-Marie se odstěhovala do Skotska. Jak po letech odhalila, Brianovi jedna žena nikdy nestačila.

Po 10 letech se znovu oženil, aniž by se rozvedl

Anne-Marie chtěla po letech Briana najít, aby se s ním mohla legálně rozvést. Rozhodla, že se ho pokusí najít na Facebooku, nejpopulárnější sociální síti světa. Byla úspěšná, ale ke svému zděšení, zjistila, že 10 let po jejich svatbě, se Brian znovu oženil. Bez toho, aby se s Anne-Marií rozvedl. Teď Britovi hrozí i vězení za bigamii, které je v zemi nelegální.

Myslel si, že manželství neplatí

Když jeho druhá žena Louise Meredith (34) zjistila, že její vyvolený již je jednou ženatý, byla v šoku. „Myslela jsem, že se se mnou žení poprvé?“ prohlásila. „Můj klient si myslel, že manželství není platné, protože trvalo jen dva měsíce a vše se odehrálo 10 let před jeho druhým sňatkem,“ hájí Briana jeho právník.