Týmu Blesku se podařilo na raut propašovat několik kilo kuřecích řízků a rozdat je přítomným. A celebrity i další hosté z toho byli nadšeni.

Protestní klobása

To, že večírek po udílení českých filmových cen je ryze vegetariánský, leze na nervy celé filmové veřejnosti už dlouho. Někteří dokonce začali proti diktátu »vachlerovcův« protestovat činy. Na jednom z minulých ročníků se odbojně zachoval režisér a producent Ondřej Trojan, který svým přátelům nechal přinést opečené klobásy z Václavského náměstí!

Další pikanterie se dozvíte v dnešním tištěném Blesku!
Autor: Blesk

Liška ostrouhal

Blesk však byl první, kdo dokázal přinést do pečlivě střežené vegetariánské pevnosti maso a naservíroval ho hostům! Kuřecí řízečky připravila pro Blesk renomovaná pražská restaurace Avion, na raut je, pod nosem bdělé ochranky, ve fototašce propašoval jeden z redaktorů. Masový kontraband většinu hostů potěšil. Herec Stanislav Zindulka se třeba rozzářil: „Zatím to tady vždy bylo vegeta! Ale tohle je přece opravdický řízek!“ Jiný veterán, stále obdivuhodně čilý Lubomír Lipský, zase prohlásil: „To je výborné, že tu máte maso. Už to tu bylo jednotvárné.“

Video
Video se připravuje ...

Řízky na Českých lvech Vilém Besser, Markéta Reinischová, Jan Jedlička, Petr Soukup

Lev je přece masožravec!

Stejného názoru byly i mladší hvězdy. Pavel Liška si řízek nevzal, ale řekl: „To je výborný nápad. Teď nemůžu – ale já si pro ten svůj řízeček ještě přijdu!“ Než se však stačil vrátit, všech třicet řízků zmizelo!

Pane Vachlere, v naší zásobovací akci ale nic zlomyslného nehledejte – jen jsme chtěli připomenout, že lev je masožravec, a tak filmový Lev by měl být taky.

Fotogalerie
6 fotografií