Sympatická provozní bufetu Lucka Pechová (20) z Ostravy vstoupila do vily Vyvolených v desáté volbě. V reality show se chtěla zviditelnit a prožít dobrodružství. Ve vile ale strávila pouhých třináct dní. Do reality ji vrátil duel s Radimem, který proběhl v sobotu.


Dobrý den Lucie, v čem si myslíte, že vám pomohlo, že jste byla ve Vile? Chcete být nějakou novou českou celebritou? Nebo třeba moderátorkou? Jinak se mi moc líbí Váš hlas a vystupování. Fandil jsem Vám. Pěkný den přeje Jan Ahoj, už jsem tady. Lucka Dobrý den, určitě českou celebritou být nechci. Ani moderátorka mě moc nebere. Děkuji.
Ahoj Luci, je škoda že jsi vypadla, jsi zajímavá a máš krásný tón hlasu. Chtěla bych se jen zeptat na malinko osobní otázku. Jak to máš se svým otcem? Stýkáte se nebo nežije tady? Já jen že jsem na tom podobně :o) Miriam Ahoj, s mým otcem mám vcelku dobrý vztah, a to, co bylo psané v novinách, není pravda. Žije tady a stýkáme se.
Teda, fakt jsi taková extrovertka, že Ti nevadilo, že jsi se ztrapňovala před celým národem??? Kukučka Můžu vědět, jak jsem se ztrapňovala?
Čauky,chtěl jsem se tě zeptat,co si myslíš o Veronice??Přeji krásný zbytek dne. Ráďa Ahoj, myslím si, že je trošku naivní a hloupoučká. Zbytek bych si raději nechala pro sebe...
Lucko,zdravim Ta zo Slovenska! Bola si fajn,skoda ze si tam nebola dlhsie. Moja otazka znie: Kto Ti bol vo vile najsympatickejsi? A tiez by ma zaujimal Tvoj nazor na Nacy? Peter Ahoj, děkuji za pozdrav. Nejsympatičtější mi byla asi Marcela, Růžena a Linda a samozřejmě Dominik. Můj názor na Nancy: líbilo se mi na ní, že je svá a na nic si nehraje. Když si o někom něco myslí, nebojí se mu to říct do očí.
Jak jste si užila pobyt ve vile a šla by jte do toho znova. Katka Ahoj, pobyt ve vile jsem si užívala celkem dost a určitě bych do toho šla znova.
Ahoj,myslíš si, že se budete stýkat i po skončení soutěže? A jak vlastně teď vypadá tvůj "normální" den...:-)? Verča Ahoj, slíbili jsme si, že se budeme stýkat, ale realita ukáže, jestli to tak bude. Teď je to hodně hektické, rozhovory pro noviny, pro rádia atd. Ale od zítřka už zase začnu normálně žít :-).
Ahoj Lucko, Milan kritizoval tvuj uces s copanky, me se naopak moc libil a musim rict, ze ti moc slusel a ze jsi kocka. Chtela jsem se zeptat co si myslis o Danovi? Podle me to hodne jednoduchy clovek s IQ tykve. S Verunkou k sobe pasujou. Souhlasis? Lucka Ahoj Lucko, děkuji za poklonu. To, co říká Milan, mě nemůže rozhodit. Mně se to líbilo, a to je hlavní! A co si myslím o Danovi? Když jsem ho poznala osobně, působil na mě dobrým dojmem. Ale teď, když se na něj dívám v televizi, připadá mi, jako bych ho neznala. S Veronikou bych řekla, že se k sobě hodí...
Ahoj, co máš teďkom v plánu? Vrátíš se zpět k tomu, co jsi dělala než jsi vstoupila do vily? Troufáš si tipnout v tuto chvíli vítěze ? Díky za odpověď a ať se ti daří brevity, Ostrava Ahoj, určitě se zase vrátím do práce, ale mezitím si budu hledat novou. Bohužel zatím nemám tip na vítěze.
Ahoj Lucinko, škoda že jsi vypadla.Byla jsi hodná a fajn.A myslím že tě lidi vyhodili jen proto že ses moc neprojevila, ale každý není takový kašpar jako Dominik apod.Chtěla jsem se zeptat jaký vztah jsi měla s Veronikou, protože ona o tobě říkala že se prý nemáte rády.A myslíš si že Dominik hraje na kamery?Děkuji předem za odpoveď a hodně štěstí do životka:) Pa Evča Ahoj Evčo, s Veronikou jsem se moc nebavila, protože jsem si s ní neměla co říct. Ona měla trošku jiné názory než já. Dominik určitě nic nehraje, on prostě má svůj svět a je mu jedno, co si o něm kdo myslí.
Ahojky Luci, nechodila si náhodou na ZŠ Jičínskou do Příbora ? odepiš prosím děkuju mooooc papa OOOOOOOOOOOOOOO Ahoj OOOOOOOOOOOO, náhodou jsem na základní školu v Příboře chodila.
Ahoj Lucko,připadalo mi,že jseš spíš introvert než extrovert a ve Vile jsi to moc nerozbalila s nějakým chlapem,třeba s Milanem(dovedl bych si vás dva ve sprše představit) Andy Ahoj Andy, promiň, ale Milan není můj typ.
Ahojda, seš na Radima naštvaná, protože jsi kvůli němu vypadla? Snesla bys ho ve Vile? Pěknej den... Karlos Ahoj, na Radina naštvaná nejsem, byla to jeho volba. Ale je pravda, že být s ním nadále ve vile by pro mě nebylo jednoduché.
Ahoj Lucko,ve vile se začínají dít věci.Vypadá to na dva tábory.Ke komu by jsi se přidala? Ivča Ahoj Ivčo, určitě bych se přidala k té lepší - k Růženě, Marcelce a spol.
Ahojky, myslím si, že jsi vypadla jen proto, protože lidé z venku nedokázali pochopit, že potřebuješ více času na "sžití" se s prostředím. Jsi sympatická a inteligentní. Ne jako buran Radim.Ale to je můj názor. Jinak, řekni jací ti Vyvolení opravdu příjdou. Jsou to herci? Lenka Ahoj, moc díky za tvoje sympatie. Jsem stejného názoru jako ty, že jsem ve vile asi nedělala takovou show jako ostatní. Menšina z VyVolených je super, ale o ostatních se to říct nedá.
Lucko, proc fandis Ruzene? Videlas jak je hystericka. Ja osobne bych ji okamzite vyhodila. Jasanka Ahoj Jasanko, viděla jsem ji, ale za celou dobu, co jsme byli spolu, taková nebyla. Ke mně se chovala hezky a já jsem si s ní rozuměla.
Ahoj Lucko,koho z Vily bys už nechtěla nikdy potkat.Děkují za odpověd Jana Ahoj Jano, určitě bych nepotřebovala už nikdy vidět René, Veroniku a Radima.
Balila si nekoho ve vile? :-) Určitě jsem nikoho nebalila, protože jsem zadaná.
Co říkáš na vztah René a Radima???Moc jsem ti fandila byla jsi nejlepší petra Ahoj Petro, můj názor je, že mají kamarádský vztah a není to nic vážného. Za celou dobu mého pobytu ve vile si dali jen jedinou pusu, a to, když odcházel Radim do Duelu.
Ahoj, dá se vůbec ve vile navázat pravé přátelství? Díky hezký den verča Ahoj, já si myslím, že ano, ale tak maximálně s jedním nebo dvěma lidmi.
Ahoj, přijde mi to kvůli sestřihům, nebo je ta Veronika taková kikina? Fakt se takhle chovala? To snad ani není možný, že někdo takový zůstal ve vile a ty jsi vypadla. Přišla jsi mi moc sympatická. Fakt... Fajn den Beba) 11:33 | 18.09.2007 Ahoj Bebo, Veronika je opravdu taková, jak ji vidíš v televizi. Myslím, že tam zůstala proto, že tam byla delší dobu než já a mohla víc navázat přátelství.
Tvuj pritel je Cech nebo Vietnamec? A pokud Cech, chodila bys s Vietnamcem? Jasan Je to Čech a s Vietnamcem bych nikdy nechodila.
Nemrzí tě ten brzký odchod z vily? Jaké máš plány dál? Děkuji Martina Ahoj Martino, určitě mě to mrzí, ale každý jednou vypadne, až na jednoho :-). Určitě zase začnu chodit do práce.
ahoj Lucko, jaký máš názor na Milana? kdolik Milan je fajn chlap a nic proti němu nemám. On je svůj a spíš flegmatik. Ve vile si na nic nehraje.
Koho sis ve vile našla za opravdové kamarády? Lucka Ahoj Lucko, z holek Marcelu, Růženu a Lindu. Z kluků to byl Juli a David.
Ahojky Lucko chtela sem se zeptat jestl sledujes ted vyvolene a jestli u toho mas taky takove nervy :D to co tam predvadi Dan je na odstrel :D kdo si myslis ze to nakonec vyhraje? dekuju za odpoved Sun Ahoj Sun, sleduji VyVolené a taky mám u toho takové nervy :-). Můj tip na vítěze je Milan, ale necháme se překvapit, kdo to bude.
Lucko, zajímalo by mě jaké máš vzdělání. Čím jsi vyučená nebo jakou máš střední školu. Moc ses mi líbila, jsi fajn holka. Díky za odpověď. Věra Mám vystudovanou Integrovanou střední školu - Centrum odborné přípravy, laicky kuchař-číšník :-).
Dobrý den, jste hezká holka exotického vzhledu. Máte mezi svými předky rovněž exotické předky? Děkuji a přeji "venku" hodně štěstí. Pavlína Dobrý den Pavlíno, můj otec je Vietnamec a mamka je Češka.
Ahojda, jen by mě zajímalo, co jsi udělala jako první věc po přímém přenosu? Volala jsi třeba někomu? Pa Petra Ahoj Petro, hned po přímém přenosu jsem volala příteli a objala se s kamarádkami.
Ahoj Luci,co ti na ostatních VyVolených nejvíce vadilo, myslim jako hromadně,na všech....díky Žaneta Ahoj Žaneto, vadilo mi akorát to, že jsme si neustále skákali do řeči.
ahoj,chtela jsem se zeptat jestli ruzena dela rozbroje ve vile. monika Ahoj Moniko, můj názor je takový, že Růžena rozhodně nedělá rozbroje ve vile. Prostě, když má nějaký názor, řekne ho.
Ahoj,nepřipadá ti naopak Růženka strašně zrádná a pomlouvačná ve Vile?Nějak tam nepasuje a vypadá na dalšího adepta na příští vypadnutí.Jinak máš hezký kukadla;-) Zbyněk Ahoj Zbyňku, pomlouvačná Růžena určitě není, je akorát upřímná. Díky za ty kukadla :-). Všem vám moc děkuji za vaše otázky, mějte se fajn Lucka.