"Láďo, děkuju ti, že se o nás poslední měsíc tak staráš," vzkázala přes Frekvenci 1 Štaidlovi Bartošová, která v pondělí přijala pozvání Těžkejch Pokondrů. Zpěvačka má od roku 2009, kdy jí Finanční úřad pro Praze 10 kvůli dluhům na daních zastavil její dům v Uhříněvsi, problém s penězi. Sice neustále tvrdí, že už pracuje a vše má v pořádku, ale zřejmě tomu tak není.

"K tomu se nebudu vyjadřovat," řekl Blesk.cz Štaidl, který Arturovi posílá měsíčně pouhých šest tisíc korun. O výši alimentů rozhodl soud.

Je to poprvé po dvanácti letech od rozchodu, co zpěvačka o svém expříteli a otci Artura mluvila v dobrém. A pak že peníze nemění vztahy.

Před rokem, kdy se Iveta s Láďou soudila o syna, by nikdy podobné věty nevyřkla. "Náš spor je na mrtvém bodě, proto se o něm odmítám bavit. Artur žije se mnou a já se o něj starám. Když se chce vidět s otcem, tak mu samozřejmě nebráním," tvrdí Bartošová.

Artur zřejmě půjde ve stopách svého úspěšného otce. "Artur se připravuje na konzervatoř. Chodí k jednomu pánovi, který ho učí, zařídila jsme mu zkušebnu, kde je víc než doma. Je velmi nadaný, určitě se brzy prosadí," věří Iveta.

Fotogalerie
7 fotografií