Má vůbec smysl o Bartošové psát? Zajímá ještě někoho její komplikovaný život a nalomená psychika? Věčné excesy této dámy musí přece nudit. Fádní jsou i zprávy o jejích útěcích na více či méně utajená místa, kde si dává dohromady tělo i duši, aby se znovu plná optimismu, nabušená energií a lehčí o pár kil znovu objevila na scéně.

Iveta opět ze světa záhadně zmizela poměrně nedávno. Prý si bělila zoubky, vyhlazovala vrásky a jinak zkrášlovala na jedné prominentní klinice, kam se neuchýlila poprvé. A TV Nova ji znovuzrozenou a odvodněnou pozvala do živě vysílaného, maximálně sledovaného finále SuperStar. Příležitost ke comebacku jako hrom!

Fotogalerie
12 fotografií

Zoufalství v přímém přenosu

Den před nedělní SuperStar se začaly (nejen na Nově) uzavírat sázky, zda Bartošová na akci dorazí, anebo – jak bývá v posledních letech jejím dobrým zvykem, se na poslední chvíli omluví. Iveta na generálku i na přenos do Incheba arény přišla, a tím profesionalita ex princezny českého popu skončila. I před dveřmi showbyznysu s nadějí stojící amatéři, ji v následné soutěži těžce převálcovali.

K vidění byl pouze křečovitý úsměv na tváři a parodie na erotická gesta hodná Bláznivé střely… Avizovaná náročná choreografie se v případě Ivety scvrkla na tři poskoky Gumídka. Nejen o tanci, ale ani o zpěvu nemohla být řeč – Bartošová s přimhouřenýma očima otevírala ústa i ve chvíli, kdy neměla… Trapné, zase trapné, chtělo se křičet při pohledu na Ivetu paralyzovanou kamerami a kotlem Incheba arény. Její výkon byl děsný a výběr totalitní odrhovačky Víš lásko zoufalý. Plovoucí, v realitě nezakotvené oči jasně naznačovaly, že tahle dáma s blond loknami pod lopatky nemá daleko ke zhroucení. Iveta naštěstí nezkolabovala.

Ani když ji moderátor Leoš Mareš na pódiu griloval třikrát položenou, zcela primitivní otázkou: „Co bys poradila finalistům SuperStar?" Iveta odpověď v podstatě nedala. Co by taky měla sdělit, když si neumí elementárně poradit sama ze sebou? Možná by její beznaděj mohl vyřešit fanklub pravidelnými měsíčními příspěvky na konto zpěvačky – jakousi rentou, která by jí jistila existenci a uchránila všech profesně zavazujících aktivit. Fanoušci spojte se, pomozte Ivetě! Ať jako zvíře netrpí!