A už na březen holkám sjednal křest nové desky. Jeho nadšení má ale trhlinu. Michal David, který má skupině album napsat, nemá ani jednu z dvanácti písniček. A po Pomeje chce dopředu 1 200 000 korun. Do pondělka!

David má prý sice Jirku rád, ale zadarmo pracovat nehodlá. „Pokud nesplní moje finanční podmínky, nepracuji,“ řekl tvrdě David. Ten si je vědom i toho, že Pomeje je stále v konkurzu a o svůj honorář nechce přijít.

Fotogalerie
1 fotografie

A co na to Pomeje?

Ten tvrdí, že peníze sežene za každou cenu. Kde je vezme, ale prozradit nechce. „Zatím mapuju půdu a pracuji bez smlouvy,“ říká o své práci Pomeje. Ten až do vyřešení svých dluhů . „Podepsat smlouvu ale musím co nevidět. Snad v tu dobu budu už čistý, a nebo mám holt smůlu a peníze ještě nějaký čas půjdou správkyni konkurzní podstaty. Dost děsná představa,“ říká.

Bartošová je daleko v Thajsku a o nových aktivitách svého muže ještě neví. „Nemůže nic namítat. Musíme přece z něčeho žít a Iveta si dala dlouhou pauzu,“ vysvětluje Pomeje.

Pondělí ukáže, jestli se Jirkova kariéra bude odvíjet slibně, anebo 5Angels budou zase bez manažera a rodina Bartošové bez peněz.