Pomeje si usmyslel, že bude řídit volební kampaň starostovi Uhříněvsi, kde bydlí. Zbláznil se? „A proč? Nevím, koho mediálně známějšího bych už si měl vybrat, než Jirku,“ potvrdil dost neuvěřitelnou zprávu Blesku starosta Uhříněvsi Milan Coller (55), který kandiduje za ODS.

Pomeje je neuvěřitelný hráč. Ještě si nevyřešil 20milionový konkurz a už přemýšlí jako politický lobbista. „A proč ne? S Jirkou si velmi rozumíme. Vídáme se dokonce třikrát až čtyřikrát do týdne a debatujeme o politice. Dost ho zajímá,“ zastává se šíleného nápadu Pomeje starosta obce Praha 22 Coller, který v říjnu kandiduje do komunálních voleb.

485996:wide:true:true

Kuklová o manželství s Pomeje: Nedalo se s ním žít!

480635:wide:true:true

Pomejeho svatební svědek: Já bych se k Ivetě nikdy nevrátil!

A Pomeje? „Člověk by měl v životě vyzkoušet všechno a politiku jsem ještě nikdy nedělal. A protože mě baví organizovat a vymýšlet, panu starostovi budu řídit kampaň velice rád a jsem si jist, že úspěšně. V tomto směru si skutečně věřím,“ má vysoké mínění o svých schopnostech Pomeje.

Na promýšlení starostovy kampaně má teď prý naprosto ideální podmínky. Manželka Iveta si naordinovala pěveckou dovolenou, a tak se její manažer Pomeje může učit plavat v ještě neprobádaném rybníku.

A starosta Coller, který řídí Uhříněves už 12 let, mu dal plnou důvěru, když říká: „Doufám, že ve volbách uspěju.“ Showbyznys prostě Pomeje přestal stačit. „Je to pořád jedno a to samé. Prostě malý rybník. Politika je o dost zábavnější a vzrušující,“ neváhá prohlásit Pomeje.

Dost ho zajímá,“ zastává se šíleného nápadu Pomeje starosta obce Praha 22 Coller, který v říjnu kandiduje do komunálních voleb.