Jejich mluvčí i oni sami prohlašují, že žádná krize manželství neexistuje a že rozvod nepřipadá v úvahu. Tento víkend prý dokonce během tajného kabalistického obřadu obnovili svůj manželský slib.

Madonna ihned po prvním koncertu svého turné Sticky & Sweet v Cardiffu odletěla do Londýna. Na vystoupení ve velšské metropoli ji doprovázel manžel Guy Ritchie, který se s ní vrátil domů. Tam už na ně čekal jejich kabalistický učitel a připravil je na obřad.

"Bylo to velmi intimní a oba dva si vzájemně slíbili a přísahali, že se pokusí udělat maximum, aby jejich manželství zase bylo silné. Obřad trval asi hodinu. Objevili se v kabalistickém centru ve svém cvičebním úboru a převlékli se tam do bílých rób. Každý v centru doufá, že znova budou silní na své v současnosti nesnadné cestě," uvedl zdroj z Londýna pro Daily Mail.

Ritchie navíc nedávno hovořil o svém manželství a neopomenul svou choť podpořit slovy: "Věřím, že je moje manželka velmi tvůrčí, a zdá se, že není žádného omezení v její touze být tvůrčí. Připadá mi to posilující a zajímavé. Hovoříme spolu, někdy velmi zaníceně, někdy povrchně. Oba jsme filozofové. Je nemožné žít život a nebýt filozof. Je to tak, že někteří lidé o některých věcech přemýšlejí víc než jiní."

O tom, jak Madonna rozjela své nové turné, čtěte zde!