Na párty, která byla na její počest uspořádána v klubu Volsted, přišla se svým manželem, britským režisérem Guyem Ritchiem. Na svých internetových stránkách o tom informuje britský deník Daily Mail.

Podle něj pár přišel na oslavu v dobré náladě a oslavenkyně rozdávala úsměvy na všechny strany.

Madonna, která bývá označována jako královna popu, patří ke komerčně nejúspěšnějším hudebníkům všech dob - prodala přes 200 milionů desek. Její kariéra trvá už čtvrt století. Po technické stránce sice nepatří k nejlepším zpěvačkám, umí však dokonale měnit image, provokovat a připravit velkou show. Kritici na ní oceňují, že neustále přichází s něčím novým; je skvělou podnikatelkou.

I v 50 letech vypadá Američanka s italskými kořeny k nezastavení. Za několik dní startuje její světové turné Sticky And Sweet. Štíhlá zpěvačka a příležitostná herečka se udržuje ve formě několika hodinami tréninku denně.

Madonna žije v Británii se svým manželem, s nímž má syna Rocca; z předchozího vztahu má dceru Lourdes. Pár také adoptoval chlapce Davida Bandu z Malawi. Nyní chtějí údajně adoptovat další dítě z této africké země, tentokrát holčičku Mercy Jones.