Lucie Vondráčková

V naprosto novém a pro mnohé šokujícím světle se předvedla zpěvačka a herečka s vysokoškolským diplomem Lucka Vondráčková. Usměvavý diblík se jako mávnutím kouzelného proutka změnil v náladovou 'primadonu'. Na novinářům zpřístupněné zkoušce muzikálu Touha se prostě rozhodla, že se novinářům ani neukáže. Co to Lucce přeletělo přes nos? Jaká Lucie doopravdy je a do jaké míry je za jejím chováním pozérství? Vzpomeňme na její až extrémní vegetariánství, které hodila za hlavu při párty u příležitosti zahájení grilovací sezóny. (Čtěte zde.) Má to zapotřebí?

Autor: 

Jaromír Nohavica

Podobně jako Lucka Vondráčková se při svém nedávném koncertu v Litoměřicích zachoval také folkový zpěvák Jaromír Nohavica. Během koncertu ani kdykoli po něm či před ním si důrazně nepřál být fotografován, natáčen nebo jakkoli novináři zpovídán a dotazován. Na koncert se nevydávaly žádné novinářské akreditace, které jsou na všech kulturních akcích zcela běžné. Že by se oblíbený písničkář bál případných dotazů ohledně své údajné spolupráce s komunistickou StB?

Jaromír Nohavica
Autor: archiv

Marek Vašut

Prý měl jenom žízeň. O občerstvení se dá vždycky někde požádat, tím spíše, když máte známou tvář. I když není v blízkosti natáčení catering, je opravdu nutné násilím se dobývat do uzamčené hotelové lednice? Marek Vašut si chtěl dát pivko. Při točení v hotelu Imperial v Karlových Varech na ní vylomil zámek a vzal si pár plechovek. Na oplátku tam nechal 110 korun. Ale při dnešních cenách, na tři pivka možná, ale na poškozený zámek to jistě nestačilo. (O kauze jsme psali v tomto článku.)

Autor: 

Jiný kraj, jiný mrav - Jak umí poroučet zahraniční celebrity?

Céline Dion

Celine Dion si na tuzemské pořádající agentuře s chutí 'zgustla'. Její nedávný pražský koncert provázela řada specialitek. Koncert této divy byl považován za jednu z nejprestižnějších společenských událostí letošního roku. A proto, kdo z českých celebrit se na něm neukázal, jako by ani nebyl. (Více zde.) Toho si byl zpěvaččin management vědom, a proto příchozím mlsným VIP jazýčkům připravil hostinu přímo královskou. (Čtěte v tomto článku.) Zpěvaččin tým si objednal hlavně tekutiny. Zato si dokázal opravdu vybírat. Vodu z Fidži pro samotnou Céline má šanci překonat jen máloco.

Céline Dion
Autor: Ladislav Křivan

Madonna

Na vodu je zatížená také popová královna Madonna. A rozhodně není žádná 'troškařka'. Poručila si několik lahví vody vysvěcené v kabalistickém chrámu. Nejen vodu, ale také vodku si tato čerstvá padesátnice dopřává během turné. Ale nikoli k pití, údajně si v ní nechává prát prádlo...

Madonna
Autor: en.wikipedia.org

Brangelina

Při své návštěvě Prahy, na kterou nám Angelina Jolie skorou celou dobu jenom nadávala, požadoval hvězdný pár Brangelina ubytování s přistávacím místem pro helikoptéry. No přece Brad nebude po Praze jezdit taxíkem!

Angelina Jolie a Brad Pitt
Autor: AFP

Laurin Hill

Výmysly čokoládové zpěvačky a bývalé členky populární kapely Fugees Laurin Hill pocítili na vlastní kůži také čeští pořadatelé jejího loňského vystoupení na festivalu Music In The Park. Nejen že kolem sebe měla personálu, že by se za něj nemusel stydět ani arabský šejk, ale například do prostor v zákulisí chtěla exotické palmy a rostliny. O jejich výpůjčku byla požádána pražská Botanická zahrada. Šatna musela obsahovat mimo jiné také masážní vanu a meditační koberec. Jelikož je Laurin Hill veganka, jen tak s nějakým sendvičem se nespokojí. Žádala speciální marmelády z mandarinek i špenátu, bramborový chléb a speciální iontové nápoje.

Laurin Hill
Autor: AFP

Jennifer Lopez

Dala by se nazvat jednou z nejrozmazlenějších hvězd. Kamkoli se se svým týmem 'vrtne', tam místním zaměstnancům naskakují krůpěje potu na čele. Běžné jsou několikastránkové seznamy s věcmi, které JLo ke své práci nutně potřebuje. Jen namátkou, když v Londýně promovala jednu ze svých desek, muselo být její apartmá vytopeno na konstantní teplotu 28 stupňů a musely v něm být: dva zvlhčovače vzduchu, dva ventilátory, dvě prodlužovací šňůry, dva popelníky, svíčky s grapefruitovou a limetkovou vůní od Jo Malona a velké zrcadlo. Jelikož je Jennifer nejspíš nadšenou hospodyňkou, poručila si také mikrovlnku, kávovar, elektrickou troubu, toaster, žehlicí prkno a žehličku. Že je zmlsaná až až, dokazuje délka seznamů požadovaných jídel a nápojů.

Jennifer Lopez
Autor: Sony BMG