Kylie Minogue - 152 cm

Australská popová diva Kylie Minogue (40) má zřejmě tendence si ke své výšce nějaké ty centimetry přidávat. Do výšky větší než 152 cm však určitě nenarostla. Mohli ji porovnat i její fanoušci na koncertech letošního turné X-Tour. V porovnání s tanečníky byla opravdu drobounká, její subtilnost ještě umocňuje štíhlá postava. Zpěvačka se posledním albem X doslova vrátila do života. Návratem k práci totiž potvrdila to, že překonala rakovinu prsu.

Blesk.cz u nás jako první přináší premiéru klipu malé velké zpěvačky k jejímu novému hitu The One z alba X:


Danny DeVito - 152 cm

Danny DeVito
Autor: David Kundrát

Malý velký herec, producent a režisér Danny DeVito (63) se navzdory své výšce ve filmu rozhodně neztratí. Často ve svých rolí totiž vypadá jako sopka těsně před výbuchem. Jmenujme z nich např. Přelet nad kukaččím hnízdem, Honbu za klenotem Nilu, Hezké sny či Válku Roseových, již i režíroval. V loňském roce mohli jeho výšku posoudit návštěvníci karlovarského filmového festivalu, na němž převzal Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světovému filmu. Letos pak zase zaujal v jedné z verzí festivalových znělek.


Madonna - 162 cm

Madonna
Autor: AFP

Madonna měří o 10 cm více a je také o 10 let starší než její kolegyně Kylie Minogue. Královna popu totiž 16. srpna oslaví svou padesátku. V současné době se již intenzivně připravuje na své nové turné Sticky & Sweet, které vypukne 23. srpna ve velšském Cardiffu.

O tom, jaké překvapení nachystal k padesátinám Madonně její bratr, si přečtěte zde!


Pink - 162 cm

Rebelka Pink
Autor: AFP

Americká zpěvačka Pink (28), vlastním jménem Alecia Moore, se údajně právě rozvádí se svým manželem, moto­krosovým závodníkem Careym Hartem. Zatím poslední album s názvem I´m Not Dead vydala tato rebelka v roce 2006 a během letošního podzimu by mělo vyjít další!

Na to, jak k němu natáčela první singl So What, se podívejte tady.


Mezi hvězdami, které se na svět dívají z o něco menší výšky než my ostatní, najdeme i několik českých populárních osobností... Jiřího Krytináře se 124 cm, který chce zanedlouho bojovat o křeslo v senátu, Aťku Janouškovou se 140 cm, jež propůjčila svůj hlas včelce Máje, nebo Romana Skamene.

Roman Skamene - 160 cm

Roman Skamene
Autor: Blesk

Malý velký herec Roman Skamene (53) se poprvé proslavil díky roli Červenáčka v televizním seriálu Záhada hlavolamu. Do povědomí mnoha režisérů se dostal jako mladý nadějný herec, a filmové nabídky se proto jen hrnuly. Následovaly pohádky Princ a chuďas, Princové jsou na draka, role veksláka ve filmu Bony a klid a mnoho dalších. Od 90. let to šlo ale s jeho hereckými výkony z kopce. Od té doby se proslavuje spíše svou oblibou v alkoholu a s ním spojenými excesy…