Popová hvězda Madonna prožívá těžké časy. Nejenže bude někdejšímu sexsymbolu za pár dnů padesát a média bez ustání spekulují o krachu jejího manželství; její bratr navíc vydal skandální knihu plnou pikantností z Madonnina soukromí. Christopher Ciccone odhaluje vše a opravdu si nebere servítky! Nařkl zpěvačku, že je posedlá sexem a je tak lakomá, že babičce posílá jen 500 dolarů měsíčně.

Fotogalerie
4 fotografie

Vydání knihy Život s mou sestrou Madonnou si Christopher (47) nemohl 'lépe' načasovat. Zpěvačka byla v médiích nařčena, že může za rozpad manželství basketbalové hvězdy Alexe Rodrigueze (33). Navíc jí za pár dní bude padesát.

Ve skandální 342stránkové knize bratr nejslavnější zpěvačky světa líčí do nejmenších podrobností veškerá provinění, jichž se za svůj život dopustila a barvitě popisuje její špatné vlastnosti. Vše zveličuje a rozvádí do detailů. Není proto divu, že první vydání má náklad úctyhodných 350 tisíc výtisků.

Byl jsem její rohožka

Čtenáři se mohou těšit na vyprávění, které odhaluje mnohé nejen o Madonně, ale i o bratrovi odsouzenému žít v jejím stínu. Ciccone, výtvarník a bytový designér, byl léta členem Madonnina týmu - jako tanečník a 'kostymér'. (K jeho povinnostem mimo jiné patřilo stírat pot ze sestřina často nahého těla).

Ale po většinu času sloužil - jak sám vypráví - jako její rohožka. A příležitostný odpadkový koš (čas od času měl sestře umožnit vyplivnout pilulku proti kašli do jeho dlaně). "Nenacházím žádnou omluvu pro Madonnino hrubé a nefér jednání se mnou," prohlašuje v knížce Chris. A líčí, jak ho Madonna opakovaně vyhodila - nejprve ho povolala k sobě do New Yorku a pak ho vykopla. Jenže Ciccone léta nemohl odolat jejímu charismatu.

Beatty hledal důkazy

Ciccone, který knihu napsal se spisovatelkou Wendy Leigh, prohlašuje, že 50 skandální knihu, šokujících odhalení Madonna používá muže, aby získala, co chce. Herečka Bette Midler (62) o ní údajně řekla, že se na vrchol vyšplhala po ramínkách svých podprsenek.

O zpěvaččině expříteli Warrenu Beattym (71) pak bratr tvrdí: "Byl tak podezíravý, že ho Madonna podvádí, že ve snaze najít důkazy prohrabával její odpadky."

Sex podle Marilyn

Když měla Madonna pletky s JFK juniorem, měla prý pocit, že prožívá to, co Marilyn Monroe, když měla románek s jeho otcem - prezidentem.

Ciccone naznačuje možnost lesbického vztahu mezi hvězdou a její přítelkyní a důvěrnicí Ingrid Casares (58). Také obviňuje Madonnu, že je posedlá sexem a že upřednostňuje svou kariéru před manželem - že má zkrátka radši sebe, než svého chotě, režiséra Guye Ritchieho (39). Muže prý používá k dosažení svých cílů. Jejího exmanžela, herce Seana Penna (47), pak Chris označuje za 'paranoidní manipulativní monstrum'.

Seznam otců

Jedna z nejbohatších žen světa prý také přispívá své více než 90leté babičce na živobytí směšnými pěti sty dolary měsíčně, větší částku odmítá poskytovat!

'Materiální dívka' je tvrdá, denně vstává v devět a do postele chodí v jedenáct. Ráno uběhne svých šest mil. Svůj denní program si hodinu po hodině plánuje s vojenskou přesností jako válečné tažení. Její motto? "Tohle není demokracie!" píše Ciccone. Kniha je plná dalších

nařčení včetně toho, že si Madonna - když se rozhodla mít dítě - sestavila seznam mužů, kteří by mohli naplnit roli otce. Při hledání perfektního tatínka si nejprve vytipovala basketbalistu Dennise Rodmana a herce z Melrose Place Johna Enose. Jenže pak potkala v Central Parku svého budoucího trenéra Carlose Leona (42). Sice si u něj nebyla úplně jista, jestli splňuje požadavky na inteligenci, ale nakonec zplodili dceru.

Guy nesnáší gaye

Homosexuál Ciccone se naváží i do sestřina manžela Guye, který podle něj nesnáší gaye a mezi Madonninými homosexuálními přáteli se cítí velmi trapně. Guy podle něj při takových příležitostech svou heterosexualitu "pozoruhodně nafukuje a staví na odiv". Jeho nesnášenlivost vůči homosexuálům podle Chrise způsobuje obrovská nedorozumění mezi ním a jeho sestrou.

Navíc prý Guy nenávidí večírky slavných a straní se pozornosti médií. Ciccone popisuje scénu ze silvestrovského večírku v sídle Donatelly Versace v Miami v roce 2001. Pár, který spolu byl méně než rok, se pohádal kvůli Madonnině neústupnému vyžadování policejní eskorty na opulentní plážovou párty. Guy později zlobně civěl na zpěvačku obklopenou lísajícími se VIP přáteli a ucedil před kamarády: "Radši bych byl doma v posteli."


Stáhněte si do mobilu zvonění Like a Virgin
205207 pošlete na 907 99 30
Cena SMS 30 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier ČR
Více na www.bleskmobil.cz