MATTHEW PERRY (38) - Chandler Bing

SOUKROMÍ Svých problémů s alkoholem a prášky se zbavil už během seriálu a od té doby je čistý. Okolo sympatického Perryho se vždy motalo mnoho žen, chodil třeba s hvězdnou Julií Roberts, Heather Graham či Yasmine Bleeth. Loni na podzim se mluvilo o jeho aférce s herečkou Meg Ryan (46), ale Matthew se nedávno vrátil ke své expřítelkyni Lauren Graham (41).

KARIÉRA Nejmladší člen slavné šestice vesele pokračuje ve své herecké kariéře. Hned po skončení seriálu vtrhl do kin film Můj soused zabiják 2, kde si zahrál s Brucem Willisem. Příští rok ho uvidíme ve filmu Seventeen again, kde se objeví po boku Zaca Efrona.

JENNIFER ANISTON (39) - Rachel Green

SOUKROMÍ Rok po skončení seriálu se jí rozpadlo pětileté manželství s Bradem Pittem. Tehdy se prodalo neuvěřitelné množství triček s nápisy jako 'milujeme Jenny, nenávidíme Angelinu Jolie'.

Při natáčení filmu Rozchod se Jennifer zamilovala do herce Vince Vaughnena, další vztahy měla např.

s Orlandem Bloomem a modelem Paulem Sculforem. Od dubna je zamilovaná do hudebníka Johna Mayera (30) a prohlásila, že nikdy nezažila lepší sex. Jennifer by si ke svým 40. narozeninám přála větší prsa a svatbu...

KARIÉRA Jennifer je velmi žádanou herečkou. Po Přátelích natočila filmy Rozchod, Co je šeptem nebo Zbožňuju prachy.

DAVID SCHWIMMER (41 ) - Ross Geller

SOUKROMÍ David se po Přátelích rozešel s modelkou Ginou Lee a vyměnil ji za francouzskou herečku Emmanuelle Perret. Loni při natáčení v Londýně se dal dohromady se servírkou Zoe Buckman (33).

KARIÉRA Schwimmer se snaží prosadit jako režisér a kupodivu se mu daří. Na hereckou kariéru však zcela nezanevřel.

V září půjde do kin film Nic než pravda.

COURTENEY COX ARQUETTE (44) - Monica Geller

SOUKROMÍ S manželem Davidem Arquettem jsou svoji již devět let a vychovávají dceru Coco (4), jejíž kmotrou je Jennifer Aniston. Courteney by chtěla ještě další děti, ale kvůli věku a předchozím nevydařeným těhotenstvím zvažují s Davidem adopci. Rok po skončení seriálu byla médii nařčena z anorexie, což ovšem důrazně popřela.

KARIÉRA Hned po Přátelích dostala exkluzivní nabídku na roli Susan Mayer v Zoufalých manželkách. Kvůli těhotenství odmítla, a roli a slávu tak získala typově podobná Teri Hatcher. Courteney měla větší zájem o hlavní roli v kontroverzním seriálu Dirt, kde naplno projevila svůj sex-appeal. Seriál, ve kterém se objevila i Jennifer Aniston, byl však nedávno zrušen. S manželem mají produkční společnost Coquette Productions.

MATT LEBLANC (40) - Joey Tribbiani

SOUKROMÍ Matt se před dvěma lety rozvedl s manželkou Mellisou McKnight, se kterou má dceru Marinu Pearl. Rok předtím se ocitl v nepříjemném zájmu médií po úletu se striptérkou.

Jen co se své ženě veřejně omluvil za nepřípustné chování, vyrojily se zaručené informace o tom, že si najímá muže na sex... Po rozvodu se dal dohromady s kolegyní ze sitcomu Joey Andreou Anders (33).

KARIÉRA Mattovi se nedaří ani po profesionální stránce.

Nejdříve to vypadalo, že jeho seriál Joey, kde hrál hlavní roli, bude úspěšnou náhradou Přátel. V roce 2006 byl však kvůli nízké sledovanosti zrušen a Matt se už od té doby jako herec nikde neobjevil. Dnes se soustředí na produkci.

LISA KUDROW (44) - Phoebe Buffay

SOUKROMÍ Lisin soukromý život je až podezřele poklidný.

V roce 1995 se vdala za Michaela Sterna a o tři roky později hrála těhotnou Phoebe, protože čekala syna Juliana.

Oproti vcelku povětrné Phoebe, kterou ztvárnila v Přátelích, Lisa údajně čekala až do 31 let, než své panenství věnovala právě Michaelovi.

KARIÉRA Kudrow je stále zaneprázdněná jako herečka. Hrála hlavní roli ve filmech Šťastné konce a Kabluey a po boku Hillary Swank se objevila v loňském filmu P. S.

Miluji tě. Po Přátelích se pokoušela uspět v seriálu Comeback, ale ten byl po pár epizodách zrušen.