Byla mladá, krásná, talentovaná, úspěšná a měla před sebou velkou budoucnost. Pouhých deset dní před svým úmrtím zveřejnila zpěvačka Bo Ram Parková svůj nejnovější singl s názvem I Miss You a připravovala se k němu vydat i album. To už ale bohužel nestihne a písnička, jejíž název přeložený do češtiny znamená „chybíš mi“, se tak stane jejím smutným mementem.

Podle policie byla Parková se dvěma dalšími ženami ve čtvrtek v domě své kamarádky v Soulu, kde se dívky skvěle bavily a popíjely alkohol. Zpráva uvádí, že se zpěvačka ve 21:55 omluvila, že si odskočí na toaletu. Dlouhou dobu se však nevracela, tak ji její přítelkyně šly zkontrolovat - a nalezly ji v bezvědomí zhroucenou nad umyvadlem.

Během čekání na příjezd záchranářů se ženy snažily o kardiopulmonální resuscitaci. Bohužel, marně. Po převezena do nemocnice byla Parková ve 23:17 prohlášená za mrtvou. Přesná příčina jejího náhlého skonu pěnice, co na sebe upozornila vystoupením v konkurzní show Superstar K2 v roce 2010, se aktuálně vyšetřuje. Mluví se však o zástavě srdce...

O úmrtí zpěvačky už informovali i její zástupci. „Musíme se s vámi podělit o smutné a srdcervoucí zprávy.  Bo Ram Parková v noci 11. dubna náhle zemřela. Vyjadřujeme naši nejhlubší soustrast zesnulé, aby mohla odpočívat v pokoji. Všichni umělci a vedoucí pracovníci XANADU Entertainment hluboce truchlí. Pohřeb se bude konat po poradě s rodinou.“ 

Není tajemstvím, že na korejské umělce je ve světě tamního showbyznysu vyvíjen obrovský tlak. Mnoho z nich, a to i v době celkem nedávné, pod jejím vlivem spáchalo sebevraždu. Loni to byli třeba zpěváci Moonbin (†25) či Sung-bong Choi (†33). Záhadou je také skon herečky a modelky Chae-yul Jungové (†26). Dodnes nebylo oficiálně zveřejněno, jak zemřela.

Potýkáte se s problémy? Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.

Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123

Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111

Fotogalerie
39 fotografií