Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Náhlá smrt Valiho (†53) z Maxim Turbulenc: Kyklop se s ním usmířit nestihl! Pláčou i Felix a Musil

/
  • Smrt Daniela Valiho všechny zasáhla...
    13. dubna 2024 ● 12:23

    Náhlý skon Daniela Valiho (†53) všechny šokoval a zasáhl. Nejenom fanoušky skupiny Maxim Turbulenc, ale i jeho kolegy z umělecké branže, kteří teď na něj s neskrývaným dojetím vzpomínají... Ačkoliv jeden jeho bývalý spoluhráč prozradil, že mu dodnes neodpustil křivdu.

  • 1.

    Náhlý skon

    Daniel Vali, který by letos se skupinou oslavil 30 let na hudební scéně, zemřel náhle - podle všeho ho zabil infarkt. V pátek večer byl s přáteli na večeři, skvěle se bavil a vtipkoval, jak bylo jeho zvykem, zrovna stál u baru... a v tu chvíli ho zradilo srdce. Jenom těžko se věří tomu, že takhle nečekaně zesnul. „Ještě včera jsme spolu mluvili, byl v naprosté pohodě, plný elánu. Je to strašné. Vůbec nemůžu věřit tomu, co se stalo,“ reagoval na skon kolegy z kapely zaskočený Tomáš Báča (40) alias Timi.

  • 2.

    Moderátoři v slzách

    „Danečku, kamaráde... To je moc brzy,“
    smutnil na sociální síti známý moderátor Vlasta Korec (51).

     

    „Ach jo, Danieli… Maxíci bez tebe?“ netajil se svým žalem ani Jan Musil (56). „Jednou jsme si řekli, že si člověk po padesátce začne užívat každé minuty… Odešel jsi podle zpráv rychle a nám ostatním jsi zanechal vzpomínky. Díky za všechna setkání a srandičky. Vzpomínám a přeji ti klidnou cestu do věčnosti. A nahlas říkám tvoje jméno… Daniel Vali z Maxim Turbulenc umřel.“

  • 3.

    Maxim Turbulenc - Maxíci

    Musil sice zmínil „Maxíky“, ale je pravdou, že Maxim Turbulenc a Maxíci jsou dvě odlišné skupiny. V Maxim Turbulenc aktuálně kromě Valiho vystupoval ještě Petr Novák (46), kterému se přezdívá Ajfel, a výše zmiňovaný Timi. Ti totiž nahradili původní dva členy, Pavla Vohnouta (61) a Petra Panochu, co s Valim skupinu Maxim Turbulenc v roce 1995 založili. Poté, co je Vali vyhodil, Vohnout a Panocha ještě s Přemyslem Stoklasou (63) vytvořili Maxíky.

  • 4.

    Letitá křivda

    I proto Pavel Vohnout, jemuž se říká Kyklop, na Valiho vzpomíná s jistou hořkostí... „Asi osm let jsme se nestýkali, hodně se toho mezi námi pokazilo. Nestihli jsme se usmířit, ale k tomu by upřímně ani nemohlo dojít, byla tam mezi námi velká nevole. Ale už je to dávno za mnou, žiju svůj život se svou kapelou a co bylo, to neřeším,“ uvedl pro eXtra.cz

  • 5.

    Hořkosladká kondolence

    „Ale je mi ho skutečně líto. Každého života je škoda a jeho taky. Měl jsem toho kluka rád, zažili jsme spolu spoustu krásných neskutečných věcí. Myslel jsem, že já půjdu první, ne že on mě předběhne. Ale upřímně, šel tomu svým životním stylem dost naproti. Něco o tom vím, taky mě to málem sestřelilo. Dej mu Pánbůh lehké nebe,“ dodal Vohnout.

  • 6.

    Šok Dády a Slováčka

    Skon Valiho zasáhnul i saxofonistu Felixe Slováčka (80). Maxim Turbulenc znal velice dobře - ještě z dob, kdy doprovázel svou ženu Dagmar Patrasovou (67) na vystoupení pro ty nejmenší diváky, co tento druh hudby milovali. „Je to obrovská škoda mladého života. Dělali hezkou tvorbu pro děti, moc mě to mrzí. Mě i Dádu to zasáhlo,“ uvedl Slováček pro ŽivotvČesku.cz.

  • 7.

    Slova kapely

    Na facebookové stránce Maxim Turbulec se pak objevila stručná, ale všeříkající slova: „Budeš tady s námi pořád, kamaráde.“ Ta Valiho truchlící parťáci doplnili jeho černobílou fotkou.

  • 8.

    Galerie

    Zavzpomínat na Daniela Valiho a Maxim Turbulenc pod jeho vedením můžete v naší galerii...

    Video
    Video se připravuje ...

    Daniel Vali v roce 2010 navštívil opilý noční klub - a nechtěl zaplatit! abl

    Fotogalerie
    48 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 17

Drž hubu: Byl to maxim turbulenc, ty Lojzo. Už jsi to napsal podruhé špatně ☝️

(14. 04. 2024 11:43)

ota prvni: takovému člověku bych ani Já ruku nepodal....dobře Kyklop mělo znít ... 👍

(13. 04. 2024 21:30)

ota prvni: Pavel Vohnout... 👍 Dobře Kyklop a Vali je po smrti... 👎

(13. 04. 2024 21:28)

ota prvni: Pavel Vohnou řečený Kyklopt ---založil kapelu Maxim Turbolenc 👍

Vali dorazil jako poslední z Tria ale v tichosti si nechal posvětit Maxim Turbolenc za jejich zády a BEZ jejich vědomí 😨 poté tento křivák je vyhodil... 👎

chceš k tomu něco dodat TROTLE pod přezdívkou - 5777 995 a spol. 😨


dobrá KRY§A ! 👎

(13. 04. 2024 21:26)

Jan Novák : U nás zemřeli na embolii ti, co se v Covidu neockovali

(13. 04. 2024 20:51)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy