Poté, co herečka Megan Foxová oznámila zrušení zásnub s rapperem Colsonem Bakerem (33), známějším pod pseudonymem MGK nebo Machine Gun Kelly, podstoupila poměrně dramatickou změnu své image. Přestože v minulosti vystřídala několik pozoruhodných barev i délek vlasů, nyní volila notně neobvykle - v současné době má na hlavě velice světlé, modrozelené mikádo.

Kráska, kterou proslavila sci-fi série Transformers režiséra Michaela Baye (59) a udělala z ní sexsymbol jedné generace, svou proměnu zdokumentovala na sociálních sítích. Její „nová éra“, jak nový účes popsala, sklidila hned celou řadu nadšených a obdivných komentářů. „Když tobě to sluší v jakékoliv barvě vlasů,“ reagovala na její fotky třeba modelka Tawny Jordanová (32).

Video
Video se připravuje ...

Megan Fox nafotila serii kontroverzních fotografií pro magazín Interview. /YouTube.com/

Její kadeřník Dimitris Giannetos pak na instagramu odhalil, že (jeho slovy) „džínově modré “, co teď Megan zdobí, dosáhl obyčejnou barvou z drogerie. Šlo o značku L'Oréal Paris, co je k dostání za směšných 10 dolarů (234 korun podle aktuálního kurzu). To je ostatně vidět na první pohled - po několika umytích už barva vybledla a notně se změnila. Na Megan ale vypadá stále dobře, nemyslíte?

Fotogalerie
56 fotografií