Herečka se se svými sledujícími na instagramu podělila o skutečně odvážný snímek. Hvězda seriálu Melrose Place nebo snímku Čtyřicítka na krku se na něm totiž ukázala v odvážných plavkách s hlubokým výstřihem končícím až u pupíku. Vše navíc ještě podtrhla výrazným zlatým šperkem na krku. Plavky herečce lichotily i střihem a zdůraznily její štíhlou postavu a dlouhé nohy.

Nebývá obvyklé, že se celebrity podělí se svými příznivci o místo, kde zrovna tráví svou odpočinkovou dovolenou. To ale rozhodně není případ herečky, která k příspěvku rovnou připsala:  „Na dovolené na Havaji a nasávám trochu sluníčka,“ to přitom znázornila pouze barevným smajlíkem s obrázkem slunce. Vypadá to, že hereččina problematická alkoholická minulost je definitivně ta tam a ona si opět užívá života trochu více po slušňácku, navíc jí to opět moc sluší.

Pozorným fanouškům nemohl uniknout obří diamantový prsten, který si umělkyně zřejmě nesundala ani při opalování. A právě tento fakt neunikl zvídavým fanouškům. „To je ale prsten na vašem prsteníčku!“ podotkl jeden z nich. A další zase přispěchali se slovy pochval a nešetřili lichotkami. „Heather Locklearová je ikona, tak talentovaná a krásná, úžasná, nemůžu se dočkat, až uvidím Heather v nějakém novém projektu!“ napsala jedna za fanynek. „Krásná tehdy i nyní!“ přitakala další.

Video
Video se připravuje ...

Hanka Vágnerová má ráda netradiční formu sportu. Adam Balažovič

To, jak to herečce v odvážném plavkovém modelu slušelo, ostatně můžete posoudit sami.

Fotogalerie
50 fotografií