Francouzský módní dům Mugler překročil tradiční hranice módy svou nejnovější podzimní a zimní kolekcí pro ženy představenou na Pařížském týdnu módy 2024, kde hlavní roli měly tentokráte bra…bravurní modely krásných modelek, které byly umně navrženy a ušity tak, že kolikrát nechaly prostor pro fantazii asi tak velkou, jako bývá fantazie opilých turistů, co se rozhodnou si udělat v podroušeném stavu v Praze jako první tetování zrovna orloj.

Jasné linie modelů spolu s vizuálně strhujícími kousky překročily očekávání a definovaly nové meze možného. Například šaty s průsvitnými elementy a zdobeným třásněním, které připomínaly plachetnice, byly svým způsobem oslavou ženské krásy, síly a nechtěně i nahoty.

Mugler, který nikdy neváhal prozkoumávat hranice vkusu a půvabu, představil kousky, které zdůrazňovaly siluetu těla bez zbytečného skrývání. Černé lesklé látky, které zdobily modelky od hlavy až k patě, se střídaly s tělovými odstíny a krvavě červenými kousky.

Diváci byli svědky nejen módní show, ale také svého druhu performance art, kde každý model vyprávěl příběh. Muglerova kolekce není jen o oděvu, ale jak už v minulosti dokázal, jde často o manifest vyjádření svého neotřesitelného postavení ve světě módy.

Video
Video se připravuje ...

Šokující módní show Jitky Klett: Nahá vítězka reality show! Helena Váňová Production

Fotogalerie
51 fotografií