Ačkoliv média píší častěji o Hailey Baldwinové (27), dnes Bieberové, její starší sestra Alaia (31) je taky pořádné kvítko. Během prvního březnového víkendu, konkrétně v sobotu, skončil její večer strávený v jednom klubu velice divoce. Nejprve byla vyvedena z podniku ochrankou... a následně ji podle policejní zprávy, která se dostala do rukou magazínu Page Six, muži zákona zatkli a odvedli do vazby!

Starší z dcer Stephena Baldwina si užívala party alespoň do chvíle, kdy se rozhodla zajít na toaletu. Byla tam fronta, proto se začala dobývat na záchody určené pouze pro zaměstnance. Barmanka Haleigh Cauleyová vypověděla, že po ní Alaia chtěla využít jejich kabinky, aby si mohla vyměnit tampon. To jí sice bylo dovoleno, jenže když se po pár minutách barmanka na toaletu vrátila, Alaia po ní, kdo ví proč, použitý tampon hodila.

Video
Video se připravuje ...

Účes podle Hailey Baldwinové: Naučte se, jak si zaplést copánek u hlavy. David Hanuš

Pošťuchování žen, které bylo mimochodem natočeno i na kamery, přilákalo ochranku klubu, dvojici mužů. Ti se rozhodli zasáhnout a dívku vyvést. Jenže Alaia se nedala a oba fyzicky napadla. Jednoho z nich popadla a tahala za vlasy, a druhého dokonce podle zprávy udeřila do intimních partií. Přestože skončila v rukou policie, která ji následně z těchto skutků obvinila, před vyšetřovateli jako ostřílený kriminálník všechno popřela.

Alaia, mimochodem vdaná paní a maminka čtyřleté dcery Iris Elle Aronowové, měla svou vlastní verzi událostí – tvrdila, že byla „násilně odvedena z klubu“, přestože jen potřebovala na toaletu kvůli výměně hygienických pomůcek a také proto, že se jí chtělo zvracet. K útokům na vyhazovače řekla pouze to, že jednala v sebeobraně. Což však ze záběrů, které má policie k dispozici, není příliš uvěřitelné...

Fotogalerie
38 fotografií