Kevin McNally se neproslavil jenom díky roli ve stále populární filmové sérii Piráti z Karibiku, ale i třeba v seriálech Panství Downton, Zvrat: Washingtonovi špioni či Vraždy v Midsomeru. Během víkendu se měl představit v Los Angeles na největším srazu fanoušků seriálu Pán času, ve kterém také ztvárnil jednu z nezapomenutelných postav. V pátek však organizátoři ke zklamání mnoha příznivců této sci-fi oznámili, že se akce nakonec nebude moci zúčastnit.

Důvod jeho absence vyplul na povrch tento týden a je velice nepříjemný. V pátek v časných ranních hodinách jej totiž v místním hotelu zatkla policie kvůli podezření z páchání domácího násilí! Známý herec putoval do vazby, ze které se však záhy vykoupil. Podle Mirroru zaplatil kauci ve výši 40 tisíc liber (necelých 1,2 milionu korun). Tím ovšem jeho oplétačky se zákonem nekončí – příští měsíc se má dostavit k soudu, kde se bude celá věc teprve řešit.

Video
Video se připravuje ...

Trailer k filmu Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta youtube

Informaci přinesl deník The Sun, který citoval i místní policii. Ta uvedla, že herec byl zadržen kvůli ublížení na zdraví blízké osobě a „způsobení zranění, které vyvolalo traumatický stav oběti“. Kvůli ochraně soukromí však o údajné oběti neposkytla žádné detaily. McNally je od roku 2011 ženatý s herečkou Phyllis Loganovou (68), se kterou má syna Davida (27). Ta však v době napadení byla v jejich společném domě v Londýně a o zatčení manžela vůbec nevěděla!

Mimochodem, byl to právě McNally, jenž zuřivě hájil svého hereckého kolegu Johnnyho Deppa (60) z výše zmiňovaných Pirátů poté, co byl obviněn z bití své bývalé ženy Amber Heardové (37). „Nikdy jsem u něj neviděl ani náznak temné stránky,“ tvrdil McNally skálopevně. „Vidím jen úžasného humanistu a krásného člověka.“ Zmiňoval, že zde podle něj není důvod, aby se Depp nemohl vrátit a znovu hrát Jacka Sparrowa. Disney s ním prý však do budoucna již nepočítá...

Fotogalerie
45 fotografií