Herec Marcel Nemec byl dva roky onkologickým pacientem – a i když před necelým rokem doufal, že se mu tuhle zákeřnou nemoc podařilo překonat, záhy jej postihly další a další nádory, které se už bohužel léčit nedaly. Rakovině nakonec podlehl. Divadlo La Komika, kde působil, jako první zveřejnilo parte, které láká k oslavě jeho života – právě tak totiž známý Slovák, jemuž kolegové z prken, co znamenají svět, říkali „Macek“, vždy mluvil o svém pohřbu. Rozhodně si nepřál žádnou plačtivou tryznu a smuteční hosty v černém!

Nejprve dojde na poslední rozloučení s hercem, a to 21. února ve 14 hodin odpoledne v Nemcově rodném městě, tedy v Kremnici, kde dožil u své maminky. „Oslava života v divadle La Komika se pak uskuteční 27. 2. 2024 v 15:00. Barevně se oblečte a naposledy zatleskejte našemu příteli. Děkujeme za vaši podporu a lásku,“ uvedlo divadlo na sociální síti u smutečního oznámení. Kromě základních informací o pohřbu obsahovalo parte i Nemcovu usměvavou fotku a jeho poslední poselství.

Video
Video se připravuje ...

Zdrcená Patrasová o rakovině Aničky: Dám svůj život za její! David Turek

Šlo totiž o slova, která sám napsal, patrně proto, aby smutek jeho nejbližších a také jeho fanoušků nebyl tak velký. „Vidím, že někteří z vás máte v očích slzy, ale já jsem pořád tady. Nakonec nebylo tak těžké odejít. Když vyjdete ven, zkuste se podívat na oblohu, na hvězdy, nebo na své duše. Co myslíte? Zkuste začít tím, že se podíváte jeden na druhého. Není po tom všem, co teď víte, krásnější než dříve? Pokud ano, tak právě teď jsou podmínky pro lásku mimořádně příznivé,“ apeloval na ně Nemec.

Fotogalerie
53 fotografií