Rodina herce Devina Ratraye potvrdila médiím, že slavný »tyran Buzz« skončil v kritickém stavu v nemocnici, a soud kvůli obvinění z domácího násilí, kterému aktuálně čelí, musel být odložen.

Podle informací webu TMZ byl už Ratray propuštěn do domácího léčení, nadále ale zůstává pod dohledem lékařů. Rodina neinformovala, jaké potíže herce vlastně postihly, ani kdy ke krizové situaci došlo. Soudní dokumenty nicméně uvádějí, že byl v tu dobu mimo Oklahomu, kde se soudí. 

Další soudní stání mělo přitom proběhnout již příští pondělí 29. ledna. Kvůli zdravotním problémům Ratraye bylo odloženo na únor.

Nevinná žádost o autogram

Záležitost, kterou soud projednává, se měla stát před více než dvěma lety – v prosinci 2021 v hlavním městě Oklahomy, Oklahoma City. Ratray měl během společné večeře v restauraci se svou tehdejší přítelkyní vypít celou lahev vína a více než 10 panáků tvrdého alkoholu. Dvojici pak oslovili dva hercovi fanoušci s žádostí o autogram. 

Zatímco Ratray vypěnil, jeho přítelkyně jim měla zdarma věnovat dvě předem podepsané kartičky a dvojice se pak společně vrátila na hotel. Tam ale podle přísežného prohlášení ženy začalo peklo.

»Teď umřeš!«

Přitlačil ji na postel, jednou rukou jí zacpal pusu a druhou jí začal škrtit krk. „Teď umřeš,“ říkal jí při tom běsně. Podle policejní zprávy jí navíc uštědřil několik ran do obličeje a mrštil s ní o stůl, čímž jí způsobil různá zranění. O měsíc později byl zatčen a obviněn z domácího násilí a ublížení na zdraví.

„Pan Ratray popírá, že by na ni kdy vztáhl ruku nebo udělal cokoli podobného,“ uvedl hercův právník Scott Adams pro oklahomskou televizi KFOR.  Herec sám v únoru 2022 před soudem trval na své nevině. 

Fotogalerie
24 fotografií