Herečka Lisa Cashová (54) prozradila webu TMZ, že seriál Přátelé málem skončil úplně jinak. Cashová v roce 1999 získala epizodní roli v páté sérii, v díle s názvem Stalo se v Las Vegas: 1. část. Ztvárnila letušku v letadle, kterým do Vegas cestují Ross a Rachel. Původně ale měla hrát Chandlerovu milenku! 

Hádka kvůli Richardovi

Zápletka kolem Rossova třetího manželství nejprve vypadala úplně jinak. Chandler a Monica (ztvárněná Courteney Coxovou, 59), měli původně ve scénáři velkou hádku. „Měli se ve Vegas strašně pohádat kvůli tomu, že byla Monica na obědě s Richardem,“ prozradila Cashová. 

Zraněný Chandler si pak měl objednat jídlo přes pokojovou službu, které mu doručila právě Cashová coby pohledná zaměstnankyně hotelu. Dvojice se měla dát do řeči, Chandler měl vytasit pár svých vtípků, společně se zasmáli, slovo dalo slovo... a nakonec měli skončit až u sexuálních radovánek. „Chandler měl s mojí postavou podvést Moniku,“ odhalila po 24 letech. 

Perry scénu zařízl

Cashová s Matthewem Perrym erotickou scénu zkoušeli den před tím, než se měla hrát před živým publikem. Všechno šlo dobře, Perrymu se ale zápletka s nevěrou vůbec nelíbila. 

„Nazkoušeli jsme to a všechno, a pak těsně před tím, než jsme to měli natočit před publikem, mi bylo řečeno, že Perry zašel za autory a řekl jim, že by mu diváci nikdy neodpustili, kdyby Moniku podvedl,“ řekla Cashová. 

A i když by její tehdy začínající kariéře milostná scéna s Chandlerem v Přátelích zřejmě hodně pomohla, nakonec je ráda, že to Perry udělal. „Nejspíš měl pravdu. Úplně by to změnilo ráz příběhu,“ je přesvědčená. 

Místo kontroverzní role milenky si tak střihla jen nenápadnou letušku, ani tak ale nelituje. „Bylo skvělé pracovat s Jennifer Anistonovou a Davidem Schwimmerem v té scéně v letadle. A byla zábava pracovat s Perrym, i když se to nedostalo do televize,“ říká dnes. 

Video
Video se připravuje ...

Ikonická znělka seriálu Přátelé .

Fotogalerie
34 fotografií