Leni Klumová se pyšní krásnou tváří, štíhlou postavou... a  velkým - k ní až neúměrně - přírodním poprsím, které dává ráda na odiv. Jinak tomu nebylo ani na předávání cen CFDA Fashion Awards. Dcera slavné modelky Heidi Klumové (50) se totiž na červeném koberci objevila v průsvitném korzetu, který zdůraznil její bujné křivky a podtrhl její mladistvý šarm.

Oblečená do topíku tělové barvy s nadýchanými tylovými rukávy Leni všem názorně ukázala, že móda přeje odvážným. Právě odvahu, a také notnou dávku sebevědomí, nositelka takového kousku oblečení rozhodně potřebovala - akorát absence podprsenky zbytečně stáhla její ňadra mnohem níž, než je v jejím věku běžné.

Svůj outfit Leni, jejímž otcem je italský multimilionář Flavio Briatore (73), doplnila červenou saténovou pouzdrovou maxi sukní, která vytvořila působivý kontrast k průsvitnému korzetu, lodičkami taktéž v odstínu „nude“, co perfektně ladily s horní částí jejího modelu, a jako třešnička na dortu - výrazná, jasně rudá rtěnka.

Video
Video se připravuje ...

Měla Heidi Klumová spodní díl plavek - nebo ne? TikTok

Vlasy stáhla do prostého drdolu a ani šperky to nijak nepřeháněla, měla jenom výrazné náušnice. Šíji a dekolt tak nechala holý, díky čemuž tak více vynikl její dechberoucí výstřih. Nikoho nejspíš nepřekvapí, že si Leni vysloužila řadu obdivných pohledů. Mladá kráska tak jednoznačně potvrdila, že do světa módy, stejně jako její krásná maminka, rozhodně patří. 

Fotogalerie
55 fotografií