Eva alias Gabi ze Zoufalých manželek si na dovolené užívala krásného počasí ve společnosti své dobré kamarádky, herečky a režisérky Lany Parillové (46), známé například ze seriálů Všichni starostovi muži či 24 hodin. V seriálu Bylo, nebylo zase hrála zlou královnu Reginu. 

Dvojice žen společně s Eviným malým synkem Santiagem (5) vyrazila k moři, aby se dítko mohlo náležitě vydovádět. A i když měla herečka své první dítě až ve 43 letech, rozhodně se nedá říct, že by na něj neměla energii.

V maličkatých růžových bikinách hopsala po pláži, běhala, zvedala chlapečka nad hlavu, plavala a skotačila jako mladice. Navíc při tom ze všech stran předvedla, že se jí stále daří držet si fantastickou postavu. 

Malý Santiago Enrique Bastón je sice (alespoň prozatím) jediným Eviným biologickým dítětem, svatbou s Josém Basténem (55) v Mexiku v květnu 2016 nicméně získala i nevlastní ratolesti. José s bývalou ženou, herečkou Natalií Esperón (27) zplodil trojčata Marianu, Sebastiana a Josého mladšího. Bohužel Sebastian ale zemřel krátce po narození.

Video
Video se připravuje ...

Eva Longoria s Victoriou Beckham se baví na Snapchatu Instagram.com

Fotogalerie
49 fotografií