Emma Heming Willisová se snaží ze všech sil, denně je v kontaktu s mnoha odborníky zabývajícími se tímto závažným onemocněním, obchází různé přednášky, spolupracuje s nadacemi a hledá lék, který by Willisovi pomohl. Jak se bohužel zdá, zatím naráží na drsnou realitu.

Modelka na svém instagramu sdílela video z programu World FTD Awareness Week (Týden světové prevence proti onemocnění FTD), kde uvedla, že léčba pro tuto nemoc, kterou americký herec trpí, neexistuje. „FTD je krátkodobá frontotemporální demence nebo degenerace. FTD postihuje přední a temporální laloky mozku. V dnešní době neexistuje žádná léčba ani jediný lék na tuto nemoc. To je jeden z mnoha důvodů, proč je důležité šířit varování před touto nemocí. Pojďme společně FTD zastavit,“ zveřejnila smutné sdělení.

Nicméně i tak nadále spolupracuje s odborníky a snaží se podporovat ostatní rodiny, jež tato nevyléčitelná a zákeřná nemoc postihla. Srdcervoucí zprávu o tom, že Bruce Willis trpí demencí, oznámila jeho rodina letos v únoru. Herec se od té doby zdržuje spíše doma mezi svými blízkými a na veřejnosti se objevuje velmi zřídka.

Video
Video se připravuje ...

Bruce Willis pověsil herectví na hřebík kvůli vážné nemoci mozku. Videohub

Fotogalerie
85 fotografií