Nezdolná pěnice vydala oficiální prohlášení na svém instagramovém účtu. V něm všem fanouškům poděkovala za podporu, pozitivní energii i modlitby. „Cítila jsem vaši lásku,“ ubezpečila vyděšené příznivce. 

Královna popu byla před necelými dvěma týdny nalezena na podlaze svého newyorského bytu v bezvědomí a ve velmi vážném stavu kvůli bakteriální infekci, která se rozvinula v sepsi organismu. Nějaký čas si pak poležela na jednotce intenzivní péče a museli ji dokonce intubovat – tedy jí s pomocí hadičky zavedené do těla zajistit umělé dýchání. 

Nyní už je autorka hitů Like a Virgin, Material Girl nebo Vogue z nemocnice zpátky doma, a zvládá dokonce i chodit po svých, i když stále ještě pomalu a opatrně. „Jsem na cestě k zotavení a jsem moc vděčná za všechna požehnání v mém životě, kterých se mi dostalo,“ vzkázala fanouškům. 

Myšlenky na děti i zklamané fanoušky

„Když jsem se probudila v nemocnici, moje první myšlenky byly na moje děti. Hned poté jsem myslela na to, že nechci zklamat nikoho, kdo si koupil lístky na moje turné. Nechtěla jsem zklamat ani ty, kdo se mnou posledních několik měsíců neuvěřitelně tvrdě makali na přípravě mojí show. Nesnáším, když musím někoho zklamat,“ svěřila se.

Nezdolná hudebnice aktuálně pracuje na tom, aby se co nejdřív dostala zase do formy. „Soustředím se na to, abych zase nabrala sílu, a můžu vás ujistit, jak jen to bude možné, jsem zpátky!“ napsala a uvedla, že se už nyní vrací do práce. Zatím ale pouze v organizační rovině.

Turné se přesouvá na podzim

„Současný plán je přeplánovat severoamerickou část turné a v říjnu začít v Evropě. Nemohla bych být víc vděčná za vaši podporu. S láskou, M.,“ prozradila, jak to nyní bude s jejími nadcházejícími koncerty. 

Turné s názvem Celebration mělo původně odstartovat 15. července ve Vancouveru. Součástí „šňůry“ mělo být až 35 severoamerických a evropských měst. Madonna během něj měla oslavit neuvěřitelných 40 let své kariéry. Připravovala se skutečně poctivě – každý den makala až 12 hodin! Bohužel, zdraví jí nakonec udělalo čáru přes rozpočet.

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Madonna s vibrátorem a Kajínek se samopalem Zuzana Bubílková

Fotogalerie
132 fotografií