Elliot Page nedávno vydal své memoáry pod názvem Pageboy, kde popisuje svou ne zrovna lehkou cestu životem. Herec se v něm nevyhýbá ani nepříjemným kapitolám z období, kdy se světu pomalu otvíral se svou sexuální identitou a orientací a někteří lidé jej kvůli tomu napadali. 

V kapitole Hovado na večírku dokonce zmínil traumatickou událost, která se stala ještě v době, kdy se veřejnosti prezentoval jako lesbická žena. 

"Oš**ám tě, aby sis uvědomila, že nejsi teplá," řekl mu jeden nejmenovaný špičkový herec na narozeninové oslavě v Los Angeles v roce 2014. Hvězda seriálu Umbrella Academy popsala, že i přes její odmítání byl tento člověk velmi obtěžující.

"'Nejsi lesba. To neexistuje. Jen se bojíš mužů," dorážel. Page podle časopisu People uvedl, že jméno pachatele nepadlo v memoárech záměrně. "Stačí mi, že se to dotyčný dozví a bude vědět, že řeč je právě o něm," dodal. Oscarový herec dodal, že toho samotného člověka potkal o pár dní později v tělocvičně a bylo mu to velice nepříjemné.

Jak už to u LGBTQ+ osob bývá, tato situace se stává poměrně často a sám uvedl, že se už v minulosti setkals tím, že jeho identita a sexuální orientace byla zpochybňována.  "Spousta queer a trans lidí se s tím setkává neustále," dodal smutně.

Video
Video se připravuje ...

Už budu! Na co se trans lidí nikdy neptat? pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva

Fotogalerie
55 fotografií