Slavná americká herečka Laverne Coxová, která se do myslí seriálových fanoušků neodmyslitelně zapsala jako vězeňkyně Sophie Bursetová z ikonického seriálu Holky za mřížemi (Orange is the New Black), opět ukázala, že na to má! V seriálu si zahrála bývalou policistku, která po změně pohlaví skončila jako kadeřnice v ženské věznici a měla vždy moudrou či kousavou radu pro každého.

Trans kráska Laverne je proslulá svými provokativními videi a fotkami, kterými zhusta zásobuje svůj instagram. A tak každý fanoušek si může prohlédnout její nové spodní prádlo či plavky, ve kterých se tak ráda svůdně nakrucuje před čočkou fotoaparátu. Naposledy se takto předvedla ku příležitosti svých narozenin v šatech, které byly tak lehounké a průhledné, že je snad tkali pavoučci na lesní mýtině. Upnuté průhledné nic jí zakrývalo jen ty nejhanbatější části těla a Laverne tak smyslně dala jen prostor lidské fantazii.

„V pondělí mi bylo 51 let. Děkuji vyšší moci za další den, další rok. Modlím se, abych mohla být na tomto světě nositelem lásky. Dobrou noc!“ okomentovala video samotná herečka.

Její fanouškovská základna samozřejmě toto video kvitovala s nadšením a povzbuzováním, že takových videí chtějí víc!

Video
Video se připravuje ...

Rihanna předvedla své krásné křivky natěšeným fanouškům. youtube.com

Fotogalerie
25 fotografií