Foukej, foukej, větříčku… Takovou větu si v hlavě říkalo mnoho fanoušků rapperky Cardi B, když na sebe oblékla tuniku, která díky průstřihu až po rameno chránila soukromí její bradavky stejně úspěšně, jako chrání modlení ženy před otěhotněním. Stačil by totiž jen neopatrný pohyb, aby byl konec tomuto hezkému tajemství! Leckdo by se tedy shodl, že tyto šaty rozhodně vzbuzují u fanoušků větší napětí než divoké vztahy Petra Kolečka.

Pro nadanou zpěvačku byl sice její plastikou upravený look vždy ikonický, ale poslední dobou se kráska začala vůči některým zákrokům vymezovat. Sama prošla za život operací nosu, prsou a pozadí. A právě plastiku pozadí si vzala na paškál! A není se co divit - výplně pozadí, speciálně typ zvaný brazilian butt lift (brazilský lifting zadku - pozn. red.),  jsou považovány za jedny z nejnebezpečnějších zkrášlovacích procedur! Jeden z 3000 lidí, kteří zákrokem projdou, dle statistiky nepřežije.

Éra nadměrných zadků uvadá, plastičtí chirurgové si v poslední době nejvíce vydělávají tím, že právě výplně v této oblasti odstraňují. A Cardi B také zvolila tuto cestu. Bohužel v roce 2014 zvolila trochu komplikovanější metodu, když si nechala liftingové injekce píchat do zadku od známého v jeho sklepě, takže odstranění bylo mnohem náročnější. Posledních pár měsíců se snaží udělat v této oblasti osvětu. A daří se jí to. Její pozadí vypadá krásně i tak!

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak to rapperka Cardi B rozjela na stagi. youtube.com/k.jachimowicz/BPŽ

Fotogalerie
75 fotografií