Jennifer Greyová pochází z velmi úspěšné umělecké rodiny, sama si ale nikdy nemyslela, že by se stala tak slavnou herečkou, jakou dnes je. Její maminka Jo Wilderová se živila jako herečka a zpěvačka, a stejně tak i její táta Joel Grey. Ten dokonce v roce 1972 za svůj výkon ve filmu Cabaret vyhrál Oscara. Dědeček Mickey Katz byl zase slavným komikem a hudebníkem. 

I z toho důvodu bylo dospívání Jennifer poměrně bouřlivé. Pohybovala se mezi umělci, výjimkou nebyly večírky, alkohol ani drogy. „Když jsem si poprvé přečetla scénář, měla jsem pocit, jako by byl napsaný přímo pro mě. Ale musela jsem se trochu přenést v čase. Hrála jsem pannu a vůbec jsem si nepamatovala, jaké to je být nevinná,“ prozradila v nové zpovědi pro Guardian. Když Hříšný tanec natáčela, bylo jí už 27 let a za sebou měla ledacos...

„Patrick byl skvělý chlap a opravdu mu na mně záleželo. Skvěle se o mě staral, mohla jsem se o něj vždycky opřít. Udělala bych pro něj cokoli. Ale byli jsme trochu jako olej a voda,“ zavzpomínala na svého kolegu, který v roce 2009 podlehl rakovině slinivky. 

„Ten rozdíl byl krásný, protože mezi námi vytvářel jakousi statickou elektřinu. Byl to tlak a tah. Oba jsme se snažili prosadit,“ popsala, jak to vypadalo, když kamery zrovna neběžely. Ačkoli to pro ni tehdy byla výzva, s rolí se nakonec poprala skvěle a i díky chemii mezi ní a Swayzem dnes Hříšný tanec patří mezi filmovou klasiku.

Video
Video se připravuje ...

Až příliš hříšný tanec! Záběry, které musely být vystřiženy! youtube

Fotogalerie
56 fotografií