Taky jste občas četli články s názvy jako „10 věcí, co by žena po čtyřicítce měla vyhodit ze svého šatníku“? Tak na takové hloupé články zapomeňte. Ženy mohou nosit cokoliv a v jakémkoliv věku. Jennifer Lopez ve svých 53 letech opět dokázala, že vkus a šatník nezná věkovou hranici. Takže zatímco mnohem mladší dámy se steskem vyhazují ze skříně minisukně, tak ona si nechává ušít šaty kratší, necudnější a průhlednější!

Podobný kousek garderoby ukázala, když se doma připravovala na společenskou akci. Nastoupila na ní armáda kadeřníků, maskérů a módních poradců a výsledek stál za to. Minimalistický účes doplnila obřími náušnicemi a na sebe si vzala jen lehké stříbrné šaty, které měla asymetricky na jednom rameni. Róba odhalovala velmi neobvyklý výstřih i dlouhé nohy, které se na první pohled táhly až do nebe. Na druhý pohled si člověk všimnul, že to bude přece jen optický klam způsobený nekonečným rozparkem. A že byl opravdu velký! Kdyby ho přece jen trochu protáhla, tak jí končí možná u krku!

Šaty na první pohled vypadaly vyrobené jako z alobalu, ale nakonec se ukázalo, že Jennifer přece jen není konspirační teoretik, co si z alobalu dělá čepičku, aby jí mimozemšťani nemohli číst myšlenky, ale že jen objevila třpytivou látku, ve které se leskne jak vodní hladina. Z celého dojmu při pohledu se dá říct jediné - její manžel Ben Affleck musí být šťastný člověk!

Fotogalerie
55 fotografií