Sexbomba Lottie Mossová je sice sestrou slavné supermodelky Kate Mossové (49), na rozdíl od ní se však pyšní postavou mnohem více oku lahodící - má sexy křivky, pořádně velká ňadra, oblé boky a kulatý zadeček. Zkrátka tělo, jaké je teď trendy mnohem víc než devadesátkový look vyhublé „heroin chic“, kdy byla Kate na vrcholu slávy. Lottie si své popularity užívá a velice ráda se svým tělíčkem chlubí - nejenom na sociálních sítích, kam sdílí fotky téměř až lechtivé, ale i na veřejných akcích.

Nejinak tomu bylo na večírku Radia 1 v Londýně, kde ve své růžové kreaci vypadala prostě úžasně. Barva dokonale ladila k jejím rozevlátým blond vlasům a zvolené třpytivé provedení dodalo celému Lottinu vzezření ještě více záře. Nejzajímavějším bodem jejích šatů byl samozřejmě zajímavě řešený výstřih.

Ten odhaloval její hrudník až po pupík a také nabízel libý pohled na Lottino pěkně tvarované, přírodní poprsí. To totiž pro tento večer nebylo uvězněno podprsenkou, ale „na divoko“, a člověk se skoro až divil, že tenká látka zůstala na svém místě a mladá modelka ňadra po celou dobu dokázala uhlídat, aniž by došlo k trapasu.

Video
Video se připravuje ...

Kate Moss v klipu jako prostitutka Youtube.com

Přestože se Lottie neobtěžovala spodním prádlem, které by rozhodně kazilo tak hezký dekolt, nepůsobila mladá modelka nikterak nevkusně. Možná i proto, že svůj outfit doplnila černou koženou bundou, takzvaným „křivákem“, což působilo na večerních šatech dlouhých až po kotníky velmi kontrastně... a punkově.

V jejím věku ostatně trocha rebelie neuškodí. Snad jenom to tetování na její pravé tváři, nápis Lover (tedy česky „milenec“), který si nechala vytvořit v rámci jedné divoké opilecké párty, trochu kazil celkový dojem. Podívejte se každopádně do naší galerie a posuďte sami, zda šlápla svou volbou vedle... anebo se stala hvězdou večera.

Fotogalerie
62 fotografií