Jeff Thomas se věnoval modelingu a na sociálních sítích měl velké množství příznivců - dobrých 123 tisíc followerů ho sledovalo jenom na instagramu. Jeho ostře řezaná tvář a dokonale vyrýsované tělo se objevilo v řadě reklam, na fotkách v časopisech... a rovněž se tento mladý muž často objevoval na módních přehlídkách. Těžko však říct, čím si procházel ve skrytu své duše, jelikož si podle všeho minulou středu sám sáhnul na život.

Podle magazínu TMZ bylo jeho tělo nalezeno pod jedním z apartmánů v Miami. Policie následně přijala hovor, ve kterém volající uvedl, že muž zřejmě spáchal sebevraždu. Ačkoliv je celý incident stále muži zákona vyšetřován, o tom, že se skutečně rozhodl dobrovolně ukončit svou pozemskou pouť, nejspíš není sporu. Pitva prý už byla dokončena, úředníci ale ještě oficiálně neoznámili příčinu jeho smrti. 

Video
Video se připravuje ...

Marilyn Monroe – záhadná smrt největší sexuální ikony 20. století Videohub

Další detaily tragédie, a ani to, co mohlo takto mladého člověka vést k takovému zoufalému kroku, zatím nejsou známy. O jeho problémech však zřejmě vypovídá jeho poslední tetování, které svým fanouškům ukázal začátkem minulého týdne, pouhých pár dní před skokem z balkonu. Na jeho ruce totiž přibylo slovo „resilience“, což znamená „nezdolnost“. I poslední příspěvek, fotka v bazénku, kde poprvé a naposledy použil hashtag „mental health“, tedy „duševní zdraví“.

„Ledová koupel denně doktora zažene,“ napsal ke snímku poněkud záhadně. A to bylo vše, jinak zásoboval svůj oficiální profil jenom polonahými snímky, záběry z posiloven či z pláží, a nic nenasvědčovalo tomu, že bojuje s nějakými vnitřními démony. Na instagramu nyní všichni litují nejenom mladého života, ale i modelova pejska, roztomilého buldočka, s nímž Jeff tak často a rád pózoval a který náhle zůstal opuštěný.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Fotogalerie
30 fotografií