Nejstarší z osmi sourozenců Anthony Ciccone dlouhé roky bojoval s alkoholismem a část života prožil na ulici. Jeho mladší sestra Madonna se přitom topila v luxusu a k dispozici měla hned několik nemovitostí... Anthony nicméně o pomoc své sestry – či zbytku rodiny – nikdy nestál. 

I tak se slavná zpěvačka snažila dělat, co mohla. Podle dobře informovaných zdrojů webu Page Six ztratil Anthony krátce před smrtí schopnost se o sebe postarat a Madonna mu proto zaplatila pobyt v jedné z michiganských léčeben, která se specializuje na pomoc závislým na drogách či alkoholu. 

Podle informací webu se Anthonymu Madonna i další příbuzní opakovaně snažili pomoci, on ale jejich pomoc odmítal. „Když jí to zrovna dovolil, tak ho podporovala. Během jeho posledních měsíců byl znovu v kontaktu s rodinou i s Madonnou, ale během posledního týdne odmítal pomoc rehabilitačního centra a bylo jasné, že se chystá odejít,“ uvedl zdroj. 

Podle webu TMZ se jen dva dny před smrtí pokoušel vyndat si hadičky, které mu pomáhaly s dýcháním a příjmem potravy. Nezastavil ho ani fakt, že byl silně zesláblý a přišel o značnou část své tělesné hmotnosti. Příčina Anthonyho smrti zatím nebyla zveřejněna. 

Video
Video se připravuje ...

Madonna: Královna popu i skandálů. Samotný papež ji zakázal koncerty v Itálii Videohub

Fotogalerie
109 fotografií