Tyler Sanders měl před sebou už ve svém velmi mladém věku slibně rozjetou kariéru a všichni se shodovali, že to jistě někam dotáhne. Osud tomu ale bohužel chtěl jinak a letos v létě mladík nečekaně zemřel. 

"Tyler byl talentovaný herec, kterého čekala skvělá budoucnost. Pocházel z úžasné rodiny. Žádáme vás, abyste v tuto chvíli respektovali její soukromí,“ uvedl tehdy jeho agent Pedro Tapia ve svém oficiálním prohlášení.

Kancelář soudního lékaře okresu Los Angeles nyní po několika měsících vyšetřování zveřejnila oficiální příčinu úmrtí. Mělo se jednat o neúmyslné předávkování fentanylem a smrt byla klasifikována jako nehoda.

Syntetický opioid se používá jako analgetikum – je mnohem silnější, než morfin, ale jeho účinek trvá výrazně kratší dobu. Látka je také ve Spojených státech nezřídka zneužívána pro rekreační účely. 

Sanders měl na svém kontě řadu úspěchů. Za svou roli v seriálu Just Add Magic si dokonce vysloužil nominaci na cenu Daytime Emmy pro televizní tvorbu. Objevil se také v krimi seriálu Zelenáč nebo v populárním thrilleru Živí mrtví: Počátek konce. 

Video
Odemknout video

Skutečný život Džejára. Chlastal od 12ti a po smrti z něj udělali marihuanové koláčky Videohub

Fotogalerie
45 fotografií