Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejšílenější outfity roku 2022: Kim v šatech po Marilyn i Brad Pitt v sukni!

/
  • O kterých outfitech slavných se letos nejvíce mluvilo?
    31. prosince 2022 ● 20:18

    Ve světě showbyznysu rozhodně není nouze o nějaké to módní překvapení. Některé kreace se ale stanou takřka ikonickými... O kterých outfitech slavných osobností se letos mluvilo nejvíce? Připomeňte si je s námi! 

  • 1.

    Rihanna (34)

    Zpěvačka Rihanna se nejprve schovávala v nezvykle volném oblečení, na konci ledna 2022 ale přešla na zcela opačnou strategii. Během procházky po New Yorku beze slov oznámila těhotenství, když si z růžového prošívaného kabátu značky Chanel nechala vykukovat šperky ozdobené těhotenské bříško. Odstartovala tehdy nový trend sexy těhotenské módy.

  • 2.

    Nicole Kidmanová (55)

    V únoru se o rozruch postarala herečka Nicole Kidmanová. Pětapadesátiletá držitelka Oscara se na obálce časopisu Vanity Fair objevila ve „školačkovském“ kompletu z ustřižené minisukně a ladící podprsenky. Zatímco podle některých byl model naprostý úlet, jiní zase Kidmanovou zasypali chválou. Herečka později prozradila, že pro ni stylistka Katie Grandová původně připravila úplně jiný outfit, komplet značky Miu Miu se ale Kidmanové natolik zalíbil, až ji uprosila... 

  • 3.

    Brad Pitt (59)

    Rok 2022 nepochybně patřil mužům v sukních. Na premiéře nového akčního filmu Bullet train v Berlíně se v jedné objevil i Brad Pitt. Všechny přítomné tehdy překvapil hnědým outfitem z přírodních materiálů z volné košile, sukně a ladícího saka. V teplém počasí se zdálo, že herci sukně naprosto vyhovuje. 

  • 4.

    Timothée Chalamet (27)

    Mladá filmová hvězda Timothée Chalamet zaujal na Benátském filmovém festivalu. Na premiéře filmu Bones and All se na červeném koberci objevil v rudém hedvábném kompletu s odhalenými zády. Blyštivý model doplnil prsteny od Cartiera. 

  • 5.

    Kim Kardashianová (42)

    Stejně jako každý rok, i na letošním Met Gala nebyla nouze o extravagantní outfity. Pomyslnou první příčku obsadila Kim Kardashianová – ta totiž oblékla šaty, ve kterých Marilyn Monroe (†36) jen dva měsíce před svou smrtí zpívala k narozeninám Johnu F. Kennedymu (†46). Šaty jí ovšem kvůli chirurgicky zvětšenému pozadí zcela nepadly, přestože pro ně drasticky zhubla. Přes pozadí proto musela mít bílou kožešinku, která nedopnutou róbu schovala. 

  • 6.

    Bella Hadidová (26)

    Zlatým hřebem Pařížského týdne módy letos byla modelka Bella Hadidová. Na přehlídce Coperni na ni totiž šaty doslova nastříkali sprejem, který se na vzduchu proměnil v pevnou látku. Použitý materiál vyvinula společnost Fabrican, kterou založil španělský vědec a módní návrhář Manel Torres.

    Video
    Video se připravuje ...

    Na nahou Bellu Hadid nastříkali šaty přímo při zahájení pařížské módní přehlídky Profimedia.cz

  • 7.

    Lil Nas X (23)

    Mladý rapper Lil Nas X boří hranice, co se na umělecké scéně objevil. Celé letošní turné například odehrál v sukních. „Pomohlo mi to osvobodit mé mladší já. Myslím, že jsem některým lidem změnil názory,“ svěřil se v rozhovoru pro časopis People

     

    Pozdvižení vyvolal i na předávání cen MTV Video Music Awards. V nápadném modelu návrháře Harrise Reeda bylo těžké mladíka přehlédnout. 

     

  • 8.

    Julia Foxová (32)

    Hvězda černé komedie Drahokam a bývalá přítelkyně Kanyeho Westa (45) Julia Foxová se rozhodně nebojí originálních variací. Mezi nejpopulárnější modely, ve kterých se letos ukázala, patří například džínový komplet složený z kalhot s ustřiženým pasem, který byl použit místo podprsenky. Herečka ho doplnila i džínovými kozačkami a velkou kabelou. 

  • 9.

    Florence Pughová (26)

    Hvězda hororu Slunovrat nebo dramatu To nic, drahá zvedla pár obočí letos v létě, když se na přehlídce módního domu Valentino v Římě objevila ve zcela průhledných růžových šatech. Podle někoho šlo o skvělou volbu a Florence naprosto zazářila. Jiní ale zdaleka tak nadšení nebyli... Outfit tehdy podnítil vášnivou diskuzi. 

  • 10.

    Galerie

    Na všechny fotografie se podívejte do naší galerie. 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Fashion tips: Jak vrstvit oblečení na podzim a v zimě? Videohub

    Fotogalerie
    142 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy