Ňadra dmoucí, útlý pas a boky tak široké, že by se milovníci věstonických Venuší zatetelili nadšením. To jsou poznávací znaky profesionálních celebrit Kim a Khloe Kardashianových, které si svět oblíbil (anebo naopak zprotivil) díky reality show Keeping Up with the Kardashians (Držte krok s Kardashians). Aktuálně se obě krásky nacházejí v Karibiku, kde svá božská tělíčka nabízejí slunečním paprskům při chytání bronzu.

Sesterské duo vypadalo jako vždy perfektně a sexy. Ve sportovních ladících stříbrných plavkách, přičemž Kim měla dvoudílné a Khloe jednodílné, které zvýrazňovaly jejich klenuté postavičky, jim to náramně slušelo. A není pochyb, že tyto dvě exotické krásky, co se aktuálně pyšní blond vlasy, všudypřítomným fotografům zapózovat prostě umí. Ať už v písku či pod sprchou - vždy jsou naprosto dokonalé.

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashian šokovala ve Vatikánu! Profimedia

Podle zahraničních médií měly být jejich plavky (pravděpodobně Kiminy značky Skims) poctou ikonickému filmu Barbarella z roku 1968, který režíroval Roger Vadim (†72). V tomto slavném sci-fi snímku, jenž vycházel z úspěšného francouzského komiksu, si zahrála Jane Fondová (84), a její hrdinka na sebe sice oblékla celou řadu metalických sexy outfitů, plavky podobného střihu však ne...

Ale posuďte v naší galerii sami, zda tam nějaká podoba je... či není.

Fotogalerie
72 fotografií