Modelka Gisele Bündchenová už po rozvodu s hráčem amerického fotbalu Tomem Bradym (45), jehož ženou byla po dlouhých 13 let, nesmutní. Anebo možná trochu smutní, tak se rozhodla rozptýlit a poprvé zavítala do společnosti. Na formální akci s názvem Vivara Event. Na akci v Sao Paulu, která byla oslavou 60. výročí známé šperkařské značky, se ukázala v oslnivé róbě, v níž předvedla své neskutečně sexy tělíčko.

Dvaačtyřicetiletá matka dvou dětí, synka Benjamina (13) a dcerky Vivian (10), vypadala na červeném koberci naprosto úchvatně. Nejenom díky své kráse, ale i díky nepřehlédnutelnému outfitu, efektních zlatých šatech od místního návrháře Reinalda Lurença. Vše doladila zlatými sandálky na vysokém podpatku a s otevřenou špičkou, zlatou kabelkou a pochopitelně také šperky Vivara, co se na její šíji náramně vyjímaly.

Video
Video se připravuje ...

Gisele Bundchen v reklamě na spodní prádlo /Youtube/

Gisele, která zcela po právu dlouhé roky kralovala žebříčku nejlépe placených modelek světa, zkrátka všem názorně předvedla, že i když opustila přehlídková mola a uvolnila na nich místo mladším a dravějším, ona sama by je ještě pořád dokázala všechny strčit do kapsy. Jejího manžela, jenž se rozhodl dát přednost sportovní kariéře před rodinou, pročež jeho paní podala žádost o rozvod, nikdo nechápe. Nechat si utéct takovouhle kočku?!

Fotogalerie
57 fotografií