Americký herec, zpěvák a tanečník Zac Efron se proslavil coby jedno z mnoha „Disney dětí". Zahrál si v několika dílech úspěšného High School Musicalu (Muzikál ze střední) či v Hairsprayi a dostal se do škatulky sladkého hošíka... z níž se posledních deset let snaží zuřivě vymanit. Pořádně zamakal na své muskulatuře, kterou předvedl například ve filmové Pobřežní hlídce, a začal hrát ve filmech, kde už nebyl za neodolatelného chlapečka - zazářil například v roli nekrofilního vraha Teda Bundyho v mrazivém thrilleru Zlo s lidskou tváří.

A s novou rolí opět výrazně změnil vizáž. Když ho paparazzi nafotili během natáčení připravovaného filmu s názvem The Iron Claw, který mapuje život wrestlera Jacka Adkissona (†68) neboli Friztze Von Ericha, Zac předvedl nejenom neuvěřitelnou formu, kterou mu může závidět většina mužů, ale i vizáž na hony vzdálenou té jeho civilní.

V současné době totiž miláček teenagerů vypadá jako kráčející hora svalů... s účesem, jak se říká, „na hrnec". Byť Efron na natáčení v Louisianě halil svou svalnatou postavu do ručníku, všem bylo hned jasné, že diváky čeká náramně zajímavá podívaná. A nejenom pouze kvůli Zacovu hrudníku jako zvon a břišnímu svalstvu, na kterém by se dal strouhat sýr.

Video
Video se připravuje ...

Zlo s lidskou tváří: Zac Efron v roli brutálního vraha a nekrofila Teda Bundyho Bontonfilm, INT

Diváky si získá jistě i kvůli námětu filmu, jenž je inspirovaný skutečným příběhem a sleduje vzestup a pád rodinné dynastie zápasníků. S Adkissonem, jenž v 50. a 60. letech minulého století platil za uznávaného wrestlera, se totiž život nijak zvlášť nemazlil. Z jeho šesti synů jich pět zemřelo ve velmi mladém věku. Naživu je dnes pouze syn Kevin (65), jenž šel ve šlépějích svého otce a také on byl úspěšný wrestler - a právě toho si zahraje zmiňovaný Efron. Proto pořádně zapracoval na své figuře... a tvrdá dřina se mu očividně vyplatila. Klidně by mohl vyrazit do ringu!

Fotogalerie
35 fotografií