Když Veronika Adamčíková alias Ronie dorazila autem na české hranice, čekal ji pořádný šok. „Mají tam úžasné policisty, kteří jsou úplně zakomplexovaní,“ svěřila se o poměrech v Česku fanouškům na svém instagramu, který sleduje téměř 75 tisíc lidí. „Gratuluji českým bratrům k takovému výběru zaměstnanců, kteří vám ukážou, že máte jet dál, ale potom na vás křičí, šikanují vás a tykají vám. A ještě ti potom vynadají!“ rozčilovala se. 

Zpěvačka například nedovedla pochopit, jak si muž zákona mohl dovolit jednat s ní a s jejím přítelem zcela bez respektu. „Jak si příslušník policie může dovolit tykat dvěma dospělým lidem bez toho, abychom mu to dovolili? Když jsme se ho zeptali, jestli jsou potřeba občanky, jen mávl rukou a poslal nás dál. Do vteřiny začal křičet, jestli jsme normální a kam jako jedeme,“ popisovala. Zpěvačka i její přítel byli pěkně zmatení. 

To nejhorší je ale teprve čekalo. Následovala extrémně důkladná prohlídka vozu, jako by se snad policista pokoušel najít i ten nejmenší detail, za který by Slováky mohl vyplísnit. „Až pojedete do Čech, tak pevné nervy,“ popřála Ronie s tím, že si prý čeští policisté vylévají na lidech nervy. Podle zpěvačky je velmi důležité, aby se o takových incidentech mluvilo – jen tak je totiž možné dosáhnout toho, že se něco změní... 

 

Video
Video se připravuje ...

Muž se vloupal do rodinného domu. Usvědčily ho až chytré hodinky Policie ČR

Fotogalerie
46 fotografií