Shakira (45) byla s profesionálním fotbalistou Gerardem Piqué (35) ve vztahu neuvěřitelných dvanáct let a pár spolu vychoval i dva syny Sashu (5) a Milana (7).

Autorka nesmrtelných hitů jako Hips Don't Lie, Waka Waka nebo Whenever, Wherever oznámila před pár měsíci konec vztahu kvůli nevěře svého partnera. Ačkoliv mediální obraz silné ženy se jí dařilo několik týdnů udržet, před pár dny vypustila na svět video, které muselo mnohým jejím blízkým způsobit vrásky na čele.

Video
Video se připravuje ...

Shakira a Piqué na Hluboké fandili synovi Sokol Hluboká nad Vltavou

Ve videoklipu Monotonía ji můžeme vidět, jak nenalíčená, s oteklým a uplakaným obličejem prochází depresivně supermarketem, zatímco se cpe obřím polosnězeným pytlíkem brambůrků. V uličce potká muže velmi připomínajícího jejího expartnera. Ten jí prostřelí hrudník bazukou a zkrvavená Shakira ve zpomaleném záběru proletí uličkou se symbolickou dírou v hrudníku, Scenérii prokládá slokami písně, ve kterých zazní tvrdé hlášky jako "opustil jsi mě kvůli svému sobectví a narcismu" nebo "utíkala jsem za někým, kdo mi ani nešel naproti".

Její pulzující srdce stříká na podlaze krev, ona s ním utíká ulicemi, nechá na něj náhodné chodce šlapat, jen aby jej na konci klipu sama navždy uzavřela a ponechala v anonymní bankovní schránce.

A divákům je okamžitě jasné, že zrovna tato žena si nepotrpí v jemných vkusných náznacích. Její fanoušci mohou jen doufat, že se jí v budoucnu podaří zvládnout stud nad tímto bolestným patosem a brzy si najde partnera, kterému tu plastovou kopii svého srdce v příštím videoklipu opět věnuje.

Fotogalerie
39 fotografií