Ačkoliv slovenský herec Marcel Nemec, známý například z drama Nedodržený slib, filmu Amnestie nebo seriálu Kávomat - Miestny úrad Hodrušany, bojuje s vážnou chorobou, a lékařka mu natvrdo oznámila, že s jeho diagnózou je životnost pouhých 12 až 36 měsíců, rozhodně flintu do žita nehází. Po sérii chemoterapií a několika operací, které bohužel ukázaly, že nemoc stále postupuje, ale herec neztrácí optimismus. V těžkých časech si vytvořil seznam přání, v němž uvedl sny, které si ještě chce ve svém životě splnit.

Mezi nimi bylo například to, že by rád daboval pohádky nebo si ještě zahrál ve filmu. A nyní se zdá, že na jeho seznam přibylo ještě jedno přání: rád by si našel někoho, s kým by mohl trávit společné chvíle. A zkouší takového partnera najít skrze sociální sítě. „Nejenže jsem zkrásněl (jakkoli lovím v paměti, hezčí jsem snad nikdy nebyl), ještě i skvěle vařím. Touto cestou hledám mladě vypadajícího junáka na společné večeře a snídaně. Ještě jsem také výborný herec a nadstandardní manažer,“ vtipkoval Nemec na instagramu.

Video
Video se připravuje ...

Vyděšená manželka gastrošílence Lukáše Hejlíka: V prsu si nahmatala bulku! Markéta Reinischová

„Mám čisté srdíčko, dívám se na věci očima, poslouchám ušima a jsem připraven na nějaký vztah,“ dodal pro slov

enský deník Nový Čas, který by mu rád v hledání lásky pomohl.

Zveřejnil také jeho inzerát, v němž o sobě herec píše jako o člověkovi, co je společenský, má smysl pro humor, a dušuje se, že „pokud by našel spřízněnou duši, která by svůj čas chtěla sdílet právě s ním, byl by ochoten jít do toho naplno“. Tak snad se Nemcovi ještě zadaří a neprožije závěr svého života sám jako kůl v plotě...

Fotogalerie
77 fotografií