Když se slovenský herec Marcel Nemec, známý například z drama Nedodržený slib, Amnestie nebo seriálu Kávomat - Miestny úrad Hodrušany, dozvěděl, že má rakovinu, vyhlídky nezněly příliš pozitivně. Lékařka mu údajně natvrdo oznámila, že s jeho diagnózou je životnost pouhých 12 až 36 měsíců. Dnes už má však herec za sebou první kolo chemoterapií, prvních šest dávek, přičemž sám již pociťuje výrazné změny ve svém zdravotním stavu.

Svým fanouškům herec poslal vzkaz plný naděje. „Nevím, co mi ta moje paní doktorka míchá za koktejly, ale (po každé chemošce) se cítím mnohem lépe, fakt skvěle, přibral jsem a začaly mi růst vlasy. Už mi zbývá jenom krůček k tomu, aby o mně byly titulky novin ve stylu ,Zázrak! Vyléčil se z rakoviny!‘,“ vtipkoval na sociální síti statečný Nemec, jenž je dokonalým příkladem toho, že právě psychika je u téhle nemoci důležitým faktorem.

VIDEO: Agáta Hanychová sekla s kouřením: Strach z rakoviny prsu!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová sekla s kouřením: Strach z rakoviny prsu! Markéta Reinischová

„Nechci předbíhat události, ale… Mně je fajn,“ hlásil ve videu muž, jenž je skutečným synonymem pro rčení „veselá mysl, půl zdraví“. Nyní ho čeká měsíční přestávka a poté půjde na vyšetření, které ukáže, jak náročná léčba postupuje a jak to s rakovinnými buňkami v jeho těle vypadá. Snad lékařské výsledky ukážou, že se herce, který našel zalíbení v aplikaci TikTok, kde se z něj stala skutečná hvězda, už další děsivé prognózy netýkají…

Fotogalerie
73 fotografií